Kategori -
3. marts 2016

Søstrene Grene spring challenge #1

{Reklame: Sponsoreret af Søstrene Grene}
Søstrene Grene Spring Challenge #grenehome

Jeg er blevet udfordret af Søstrene Grene. Som de fleste af jer ved, udkommer Søstrene Grenes næste kollektion torsdag den 10. marts, og der er virkelig mange fine sager med. Deres nye interiørkollektion hedder: Det levende kunstværk, hvor farver, former og dimensioner opfordrer til at bryde rammerne i vores hjem. Sammen med nogle udvalgte bloggere har jeg fået mulighed for at være med i en sjov stylingkonkurrence. Jeg har fået tilsendt en hulens masse fine sager, som jeg vil trylle lidt med. Konkurrencen løber fra den 3. til den 13. marts, og jeg vil derfor i den periode vise Jer mine stylings.

Jeg har dog været ekstra udfordret eftersom jeg er på ferie fra den 2.-9. marts (dvs. jeg er på ferie as we speak), så størstedelen er faktisk klaret dagen inden jeg tog afsted, og nogle af sagerne får jeg desværre først tid til at style med når jeg er retur. Lidt presset, men mon ikke jeg når det. I kan se min første styling her – og husk at I kan følge med på instagram via hashtagget #grenehome og selvfølgelig også på min instagram @sonomaseven

Første styling er med disse fine keramiksager. En virkelig simpel styling uden alt for mange dikkedarer, hvor selve keramikken får lov at shine alene. Jeg synes farverne, formerne og ikke mindst teksturerne er vanvittigt smukke på hvert stykke keramik. De står flot alene som små skulpturer, men er også et fantastisk arrangement at anvende til et stilleben. Den høje kande er perfekt til enkle grene og blomster.  Desværre er keramikken ikke beregnet til fødevarer.

Kommentarer

  1. Majbritt - 3. marts 2016

    De er virkelig smukke 🙂 Jeg har i dag selv købt den kandeformede vase, og jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt den er fødevareegnet. Du skriver, at du forestiller dig at anvende den til servering af fx isvand. Det var også min tanke, da jeg stod i butikken, men ekspedienten ville ikke anbefale, at jeg brugte den som kande, da der alene stod “vase” i bunden. Min bekymring er selvfølgelig, om der skulle være skadelige stoffer i glaseringen. Har du modtaget anden vejledning?

    1. Den er også virkelig fin den kandeformede vase. Hmm.. altså jeg har vasket min, så hvorfor skulle den ikke kunne bruges til vand? Jeg har ikke fået nogen vejledning nej, men går ud fra at keramik sagtens kan bruges til servering – ligesom deres skåle fx kan det.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret