Kategori -
16. december 2017

Sneak peek: Frida's børneværelse

Jeg tror egentlig aldrig jeg har vidst jer Fridas værelse, sådan rigtig. Jeg laver en video med en “room tour” af hendes værelse i det nye år (skal bare lige beslutte mig for hvilket kamera jeg skal købe). Men derfor får I altså alligevel et lille smugkig ind på hendes værelse. Vi prøver hele tiden af og rykker lidt rundt, men sådan her står det altså lige nu.

Vi har forsøgt at skabe et frirum, hvor hun kan slippe fantasien løs og skabe sin egen lille verden. Børneværelser skal jo gerne sætte gang i fantasien og inspirere til leg, men de må også samtidig være smukke. Dette er kun små bidder fra hendes værelse, for vi er ikke heeeelt færdige, men mon vi nogensinde bliver det? Haha.. Vi har det med at rykke rundt og prøve lidt af hele tiden.

Hun har også et IKEA legeøkken, som skal have en DIY-tur i det nye år. Jeg havde sådan håbet jeg kunne nå det inden jul, men det er totalt urealistisk. Så det må blive et 2018-projekt. Det gør mig nu ikke noget. 

Seneste køb til hendes værelse er denne smukke lysegrå sengehimmel og den søde Pierrot-plakat. Jeg har længe ledt efter en sengehimmel, og faldt så tilfældigt over denne sag fra Konges Sløjd. Jeg fandt begge dele hos Gladerollinger, som er en af mine favorit børnewebshops. Haps, i kurven røg den sammen med den smukke plakat med Pierrot og månen. 


Den store is er det absolut mærkeligste køb jeg nogensinde har gjort mig, men også et af de sjoveste. Haha! Den er skør. Den fylder ret meget, og er egentlig ret ubrugelig, for den kan jo ingenting. Men den er da bare for nuttet, ik? Jeg fandt den på Lauritz.com for nogle år tilbage, lige inden vi fik Frida. Haha. Så tosset! Den kunne næsten ikke være i bilen.
Gulvtæppet er dette fra Lorena Canals (reklamelink) og er sådan et smart vaskbart et. Man kommer det bare i vaskemaskinen, drøn smart. Jeg er ret vild med Lorenas fine gulvtæpper, der er mange forskellige slags. Jeg har et godt øje til både dette (reklamelink) og dette (reklamelink), måske det er tid til en opgradering. De er nemlig begge lidt større end det vi har her. 

Sengehimmel og sengerand er begge fra Konges Sløjd. Man skulle næsten tro jeg var sponsoreret, men det er altså ikke tilfældet. Det hele er købt og betalt fra egen lomme. Jeg er bare enormt begejstret for det fine mærke, som jeg synes formår at lave nogle virkelig fine sager til børn. Andre der er fan?

Puslebordet er fra Ollie’s Out og ovenfor hænger min morfars gamle skab, som jeg har arvet. Plakaterne er begge fra Michelle Carlslund (reklamelink) Jeg elsker hendes farverige og fantasifulde streg. Vi har flere af hendes fine illustrationer, som jeg nok skal vise Jer i videoen. 


Orrh, fine Pierrot. Plakaten er i øvrigt lavet i limited edition fra 1 – 100 stk. (Vi har nr. 22 lige som vores nye hus, lidt skægt!) Så man skal være hurtig. Find den her


Den gamle fine kurvevogn med de røde hjul fik Frida i dåbsgave af en af mine nære veninder. Den er fundet på et loppemarked. Så cute! Den lyserøde stol er fra Søstrene Grene (vi har den også i sådan en mintgrøn farve) og den fine grønne bananbladspude er fra den nye Fruiticana-kollektion fra ferm Living kids. Er den ikke sød?


Skønne folieballoner fra Festissimo, som vi havde til Fridas barnedåb i oktober sidste år. De holder stadig, vildt ik?Photos & styling: Mille Emilie Vilmar © Sonoma Seven

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret