Kategori -
2. marts 2018

Snart to år

 
Årets første officielle forårsdag var her i går. Det var også dagen hvor der var præcis tre måneder til at Frida bliver to år. Ej, det er jo så vildt at tænke på. Hun bliver snart to! Det er slet ikke til at forstå, at min lille pige er ved at blive sådan en stor og selvstændig pige. Selvstændig som i “kan selv, vil selv”. Hun er en bestemt lille dame, en glad og sjov lille dame. Nysgerrig på livets mange facetter.
Men det har også været nogle hårde måneder, de sidste 8 måneder. Virkelig hårde! Siden juli har hun været syg on/off med både det ene og det andet. Jeg har været rigtig meget hjemme med hende, det har været hårdt både for hende, os og mig. Det har taget hårdt på den lillebitte krop, men det lader endelig til at gå den rigtige vej. Drænene sidder som de skal nu (endelig!), der er ingen betændelse, det spiller bare. De sidste mange dage har hun simpelthen grovædt, hvilket er noget af et særsyn herhjemme. Hun har aldrig spist særlig meget, så det er helt vidunderligt at være vidne til. Hun tonser rundt, kravler i møblerne og på alle hendes bObles tumlemøbler og udforsker verden.
Selvom der har været meget sygdom, dårlig søvn og ingen appetit er hun simpelthen det gladeste lille væsen. Selvom hun har haft det dårligt, har haft feber og har været helt mat, så giver hun stadig de største smil og grin. Hun er en stærk lille en, som ikke lader sig slå ud. Min seje lille pige! Jeg får sgu helt tårer i øjnene af bare at tænke på hende. Tænk at kærlighed kan være så stor, til så lillebitte et menneske.
Tænk sig, hun har snart været i vores liv i to år ♡

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret