Kategori -
27. november 2018

Små lykkeglimt #7

Så gik der lige en måned fra sidste omgang ‘Små lykkeglimt’. Jeg synes egentlig der er meget fint de kommer med en måneds mellemrum, er det ikke? Oh well.. der er sket en del sidsen sidst.. og så er der gået jul i den herhjemme. Haha! Jeg eeeelsker jul!

Følg endelig med på min instagram-profil @mille_emilie, hvor jeg virkelig juler igennem under mit hashtag #millesjulehjem Haha! Jeg er en ægte julegris, er du mon med på mit julehold??? Please sig jeg ikke er den eneste. Ha! Nå, men her lidt lykkeglimt siden sidst.

/reklame/ Jeg har været i smukke Antwerpen… Guide coming up!

Med den her søde agurk! Hold kæft en sjov tur. Kender I de der mennesker, som man bare klikker med? Sådan er det med Christine #sødtype

Har gået tur i smukke København i høj solskin. København, solskin og efterår er bare en god kombi. Kommer ofte forbi Gråbrødre Torv. Der er så pænt! Se lige farverne og husene. København ♡

Været til det fineste “underground” arrangement hos min blomsterpusher Stalks & Roots. Se lige den kælder altså.. Normalt står der jo ikke et langbord. Men her kunne man da godt forestille sig et fed fest, ikke? Eller at de åbnede op for kaffe hæng-ud og frokost. 

Til førnævnte arrangement smagte jeg vegansk avocado-is. Wow!

Har købt en ny computer! Det var tiltrængt. Min gamle var virkelig sløv. Købt brugt og laaaaangsom. Jeg har nedgraderet fra 15″ til 13″. Har nemlig en stor skærm jeg slutter til, og så er den lille altså lidt mere fiks at have med under armen til møder rundt i byen. Jeg er tosset med en, og se lige farven. Pænt!

Ny computer i mindre størrelse betød altså også at jeg kunne hive mit gamle computersleeve frem fra gemmerne. Har flere omgange overvejet at sælge det, men har glemt det hver gang. Ha! Måske meget godt, for NU kan jeg bruge det igen, og slipper dermed også for at købe et nyt. Juhuuu!

Jeg har spist Taffel linsechips i stride strømme. Haha! Er du vimmer de er gode! De er sindssygt svære at støve op. Har endnu kun kunne finde den her variant i min lokale Netto, men ellers har de dem hos Nemlig.com 

Torvehallerne er pyntet så fint op til jul, og jeg ELSKER det!

Fin måde at camouflere et stillads på, ik? Her inde i gården ved Restaurant Geist. 

Har lavet brunchbord for Stelton. Så du videoen i dette indlæg?

Jeg har forkælet mig selv med en lille Love Box fra Stine A til fordel for Red Barnet – Kunne ikke dy mig med sådan en fin sag og så oven i købet med sådan nogle fine stikkere. Al overskuddet fra salget går direkte til Red Barnet.

/modtaget i gave/
Jeg har fået en smuk pude af de gode folk hos COMMON SEATING, som i øvrigt laver de smukkeste designersofaer til overskuelige priser. Jeg er tosset med den store blomstrede sofa. Er den ikke flot?

Jeg har været til Cana’s fine boglancering af hendes 2. bog 40 UGER INDEN! Bogen jeg ville ønske jeg havde haft da jeg ventede Frida. Den er virkelig brugbar, så den kan varmt anbefales – find den her.

Har været på tur med hende her. Min bedste Frida ♡

Jeg har julet… og jeg juler stadig! Følg med på #millesjulehjem på min Instagram-profil @mille_emilie

Har besøgt fine YUME på Østerbro. Wow altså! Der skal jeg helt sikkert snart forbi igen.

Jeg sagde det jo.. jeg har julet! Der er en DIY på vej til den her sag. Stay tuned!

Smukkeste julepynt set hos yndlings Stilleben.

København om aftenen med slør og julehygge. Det bliver jeg aldrig træt af!

Helt dugfrisk snapshot fra i formiddags. Kaffe, snak og hygge med den bedste Dorte Bak. Hun er simpelthen et af de sødeste mennesker jeg kender. Altid så dejligt selskab med hende!

Stalks & Roots på pladsen mellem Torvehallerne. Yndlings blomsterpusher! Se lige alle de farver, grene, blomster…

Fineste blade og farver fra bagsiden af teltet hos blomsterpusheren… Pænt!

Kommentarer

 1. Tina - 27. november 2018

  Ej så fine billeder og gode oplevelser:-)
  Appelsinranken og de fine rækker af fugle, det vil jeg prøve.
  Rigtig god aften ønskes og tak for skøn inspiration:-)

  1. Ja det har været nogle dejlige glimt 🙂
   Appelsinranken er skøn ik? Den må du lave en kopi af!
   God weekend.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret