Kategori -
22. oktober 2018

Små lykkeglimt #6

Jeg ELSKER simpelthen den her tid; efteråret. Det er og bliver min favorit årstid. Farverne, duften(!), køligere vejr = mere tøj (elsker strik, støvler og at generelt bare at pakke mig ind), indehygge (=serietid), kastanjer og stearinlys.
Uanset hvor dårlig en dag jeg har, så smiler jeg altid når jeg traver rundt i de her efterårsfarver. Den der kølig efterårsbrise der rammer mine kinder, jeg bliver så glad altså. Det er min lykkesæson! De seneste mange lykkeglimt bærer da også præg af det, nemlig efteråret.

Min daglige gåtur gennem Ørstedsparken. Elsker det sted! 

Mødte disse to fine ænder på min vej. 

Efterårsfarver <3

Det smukkeste sensommerlys!

FAR! <3 Det går stille og roligt fremad. Det gør mig uendeligt glad!

En lille bid af København og en rød postkasse. Dem ser man ikke så tit mere.

Min kommende by. Jeg glæder mig mere og mere til at bo der. Se lige en lille fin tidslomme.

Vi gjorde stop ved Dragør røgeri og fik en gå-hånd(fiske)delle og en cola. Det kan anbefales! Mums.

…og vi købte de største og bedste rødspætter til aftensmad, med kartofler og smørsauce. Har aldrig fået SÅ god en rødspætte før! Novra! Et godt tip; lav fritterede kapers til (eller til andet mad) Det smager SÅÅÅÅÅÅ godt!

Har holdt picnic med Frida, Kaj, Ninus og “Peter Pungrotte” midt på stuegulvet!

Ny yndlingsstrik – i den fineste bubble gum farve! (modtaget i gave)

Til middag hos min søde veninde Louise. Hun bor SÅ hyggeligt på toppen af Vesterbro.

Hun havde pyntet op med den flotteste buket jeg længe har set. Hun er en haj til det der!

Mine to ♡

Finhed i Torvehallerne – vores nabo. Dem kommer jeg også til at savne!

Peanut Flips er totalt undervurderet. SÅ gode! Man kan altid finde dem i skuffen hos min svigerfamilie. Haha! Farligt.

Mere gåtur i min nye yndlingsby, Dragør! Mellem Fortet og Mormorstranden. Tag en tur derud. Så fint.

Og en tur forbi Gåserepublikken, også i Dragør. Foran Dragør Søbad.

Pænhed på min vej i København.

Har også været på besøg i min gamle barndomsby, Hørsholm. Gik en dejlig efterårstur med min mor, Frida i klapvognen og Lasse. Her ved området omkring Hørsholm Kirken. Smukkeste sted!

Kommentarer

  1. Trine - 22. oktober 2018

    Flips. Total yndlings ❤️ Smukke glimt

    1. Haha. Præcis! De er SÅ gode. Farlig affære!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret