Kategori -
9. oktober 2018

Små lykkeglimt #5

Hold nu op, hvor tiden flyver afsted disse måneder. Jeg har været ualmindelig stille herinde på domænet den seneste tid, jeg ved det godt. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke vil blogge, men tiden er brugt andre vigtigere steder ude i det virkelig liv. Jeg vil ikke som sådan gå i detaljer, andet end at min far har været, og fortsat er, syg. Han er indlagt og har fået en større operation, men der er heldigvis fremskridt hver dag, og det efterlader naturligvis også mig og mine familie med mere overskud og energi. Jeg håber stadig I vil læse med, når jeg engang imellem poster herinde. Ellers følg med på Instagram @sonoma_seven, der er jeg lidt mere aktiv. Det er lidt mindre kompliceret end lange indlæg med billeder og tekster.

Selvom der har været en mørk sky over os den seneste tid er der heldigvis stadig små lykkeglimt i mit liv. Der sker trods alt også gode ting og nogle af dem får jeg løbende dokumenteret via billeder, og nogle af de seneste små glimt er her.

Mit fine udsigt fra kontoret. Elsker det her store vindue, der giver masser af lys! Det skal dekoreres med masser af hyggelige puder og plaider, klargøres til vinteren så vi rigtig kan nyde en kop varm et-eller-andet i vinduet (mens det sner udenfor, selvfølgelig!)

…og min ultrafine plads!

…det er til gengæld lidt farligt at have kontor lige ved siden af yndlings Shop Dora på Værnedamsvej. Min lille fangst sidst jeg var forbi. En fin håndlavet tin-æske, croissant-fad, en skøn emalje-kaffekop samt et skørt lille fiskefad. Haps!

Selvom mit arbejder foregår i den digitale verden elsker jeg stadig alt der er analogt. Kalendre, notesbøger, blokke m.m.
Notem Studio laver altid de fineste sager, nu også gavepapir. OMG! Jeg elsker det. 

Kom et tørklæde i håret, det giver sådan et yndigt look.


{modtaget i gave} Jeg har ALTID huller i mine strømpebukser, men heldigvis tillod jeg mig at gå AMOK hos Sneaky Fox, efter jeg modtog et et gavekort dertil, men jeg købte altså en hel masse andet udover. Det blev til 7 strømpebukser og nogle forksellige strømper. Kom bare an efterår!  Sneaky fox er perfekte til min figur, har simpelthen brugt deres strømpebukser i utallige år. 

Min svigermors nye hund, Holly. Hun er en malinois, som er i familie med Schæferen. Er hun ikke nuttet? Endnu et dyr til svigermors hjemmedrevne “Zoo” med både hunde, katte, harer og heste. Ha! Smart, når jeg nu ikke kan tåle dyr. Dumme allergi. Men sød er hun altså. 

Dejlig gåtur i Dragør med Frida, mens Lasse var i New York. Pæn allé ikke?

Dejlig gåtur med min veninde omkring Kastellet. Det kan noget!

Fotoshoot for min gode ven Kasper, der har Thorup Copenhagen. Jeg har taget en masse billeder af nogle af hans nye produkter. Så hold øje med ham. En stor stjerne er på vej. Der sker ting og sager med ham for tiden. SÅ sejt!

Frida har fået nye efterårsstøvler. Vi købte brune neutrale og hulmønstrede Angulus  støvler til hende sidste år, og tiltænkte de samme i år. De er så gode. Men abrnet hev dem med glimmer ned fra hylden, så det blev altså dem. Hver dag er en fest ik? Det skal ikke være så kedeligt. Så hun fik dem med glimmer. Jeg er HELT tossede med dem! Så sødt.

Der sker ting og sager i huset.. jeg arbejder på den næste video, som forventes færdig denne uge. Deler den naturligvis herinde. Så husk at hold øje eller abonner på min Youtube-kanal, så får du nemlig besked når videoerne er online.

Jeg sagde det jo… der sker ting og sager! Nu er der hul til terrassedør i den ene ende af huset. Vildt!

Fra endnu en skøn efterårs-gåtur i Østre Anlæg. Se lige de her smukke gadelamper. WOW! Sådan nogle gad man da godt have hva? De er helt eventyrlige i udseendet, minder mig om Narnia på en måde. Eventyrligt!

Mit nye stamsted i Dragør. Café Hjerteblomst. Hvis du er i Dragør skal du forbi søde Linda og have kage og choko-æbleskiver. Føj det er GODT!!!!! Vanedannende! 

Kommentarer

  1. Camilla Kirstine - 9. oktober 2018

    Hold nu mavle, hvor har dit liv dog indeholdt meget smukt den sidste tid !
    Den her slags indlæg er simpelthen blandt mine favoritter og giver mig altid et smil på læben – men allervigtigst: det husker mig på, jeg skal lægge mærke til de små ting, fordi egentlig er de jo ret så store 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret