Kategori -
3. september 2018

Små lykkeglimt #4

Hej dejlige september, og dermed er det også officielt efterår! YES! Ikke fordi vejret egentlig er særlig efterårsagtigt lige nu, men det kommer nok. Jeg ELSKER efterår. Min absolut favoritårstid.

Jeg elsker farverne efteråret bringer, duften (oh my!), muligheden for at pakke sig ind i strik og støvler, kolde men solrige efterårsdage. Jeg mener bare.. what’s not to like? Jeg kan også godt lide sommer, misforstå mig ikke. Men jeg har det altid så skide varmt om sommeren, lårerne klasker sammen, tager altid tusindvis af bade. Nej! Jeg er altså bare mere til lidt køligere temperaturer, strik og støvler. Meget mere mig! Velkommen efterår.

Nå, men jeg har været en kende bagud med mine små lykkeglimt indlæg, i stedet for at dele dem hver uge, så vil jeg samle sammen løbende. Nogle gange kommer de måske hver uge, andre går der måske lidt længere tid imellem. Tænker ikke det gør nogen forskel for jer? Men her er hvad jeg har lavet den seneste tid.

Har hygget på kontoret med den her fine mus, på mit nye udekontor!

Jeg har købt nye sneakers fra Isabel Marant. Faldt over dem for nogle uger siden, og har ikke kunne slippe dem.
Nu er de mine. Jeg fandt dem på Matchesfashion.com lige her

Spist morgenmad med min yndlings Trine på Café Auto.

…med den her fine udsigt til Fætter Fætter. Se lige farverne og lyset. Cute!

Jeg har besøgt skønne ferm Living. Det skrev jeg bl.a. et indlæg om her omkring deres ualmindeligt fine børnekollektion


Været til fremvisning af Kählers AW18 kollektion. Wauw altså. SÅ fint! Den burde du tjekke ud. 

Jeg har været på CIFF Kids og lure. Her på Monsieuer Mini’s fine stand med farvefine solsikker. 

Jeg er gået vegetar! Så jeg eksperimenterer i det vegetariske køkken. Her en hjemmelavet salat med spidskål, quinoa, bagte græskartern, grønkål, ærter og hjemmesyltede rødløg. Mmm! Mums. Har du gode links til gode vegetariske opskrifter? Eller evt. gode kogebøger? Hit me!

Jeg har været til frisøren og fået klippet en god luns af samt fået lyse striber. Har ikke fået det farvet i viiiiiirkelig lang tid, så min “landingsbane” var ret vild. Haha! Lige da jeg havde fået det farvet var jeg sådan liiiiidt “aah, var det nu det rigtige?” Men man skal jo lige vænne sig til det. Og nu er jeg VILDT glad for det! Har altid haft lyst hår, så det er dejligt at være blondine atter igen. Altså, uden landingsbane på toppen. 

Mit fjæs når årstiden siger efterår! Elsker elsker elsker. Og så endda med ny grøn kjole fra Y.A.S. Find den her

Har forkælet mig selv med blomster fra Bike&Bloom. Kom lige susende forbi en butik, hvor de har dem på Nørregade. Så fint koncept. Kender du det? Læs mere her

Hygger meget med hende her for tiden. Så lille men efterhånden en stor pige. Kan efterhånden sige sætninger og mange flere ord. Hun er så sjov lige nu. Griner og driller meget! Herlig periode. 

Så livsbekræftende at få børn! Elsker hende over alt. Hver evig eneste dag laver Lasse “Hvad er fars yndlingsret? Det er Fridamavse” og så puster han og kilder hende på maven. Hun elsker det! 

Har gået tur med mit nye kamera i dejlige København. Fik skudt nogle enkelte fine billeder. Det her synes jeg er vildt fint, hvis jeg må være så fræk at rose mig selv. Haha! fuck lige janteloven et øjeblik. Det er da et fint billede, ik?

Status på huset: Der sker ting og sager nu. Se næste billede! De næste mange uger begynder det virkelig at rykke. Vores entreprenør mener de er færdige omkring nytår. Giiiisp! Det er sgu snart altså. 

Sådan så der ud i går. ALT er revet ud. Vægge, lofter, gulv.. alt. Næste skridt er at rive karnappen ned. Den påbegynder de at fjerne om to uger. Juhuu! Det er fedt at se der endelig sker noget. Vi havde Frida med dernede forleden, og hun fiser rundt ude foran hoveddøren og i baggården, samlet sten og leger. Dét gør mig glad helt ind i hjertet. 

Vil du vide mere om huset? Så spørg endelig løs i kommentarfeltet. Har også lavet en Q&A på min Insta story, så samler jeg alle jeres spørgsmål og laver et indlæg for sig med dem. Fyr løs!

Er der egentlig stemning for at jeg laver en selvstændig Instagram-profil til vores husprojekt? Eller er det ikke fint at mikse det på min nuværende? Synes måske selv det bliver lidt meget, og måske meget fint bare at have det på samme kanal. Jeg spurgte på min story i går, og der var flertallet altså for, at jeg skulle lave en profil til projektet. Haha! Kan et hashtag for projektet ikke være okay istedet? Eller skal jeg lave en profil? Smid gerne dit besyv med. 

Kommentarer

 1. Maria - 3. september 2018

  Fint at have det på samme profil, synes jeg 🙂

 2. Maria - 3. september 2018

  Og i øvrigt.. tak for en inspirerende blog! Skønt at følge med:)

  1. Hvor er du sød!!! Og TAK fordi du følger med Maria 🙂

 3. Trine - 3. september 2018

  Sikke dejlige billeder fra din hånd ❤️

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret