Kategori -
7. maj 2018

Små lykkeglimt #3

Mandag er lig med en lille recap fra ugen der gik, i sidste uge altså. Og sidste uge var altså fyldt med mange gode små lykkeglimt. Så gode, at jeg faktisk ikke havde min telefon på mig særlig meget af tiden til at dokumentere det hele. Jeg har nydt livet uden skærmbrug, hvilket kan anbefales! Ha! Derfor er billederne også derefter minimale, men lad os nu lige se alligevel.

Tirsdagstræning med yndlings Malte!

Jeg har hængt ud med to dejlige damer, Dorte og Trine. Vi mødtes på fine Sonny inde i byen, hvor vi gennemgik en masse arbejde. Det er bare så hyggeligt med de dage, hvor jeg får lov at netværke med blogger-kollegaer på den måde.

Jeg har endelig fået sat en masse ting til salg på min DBA-profil og Trendsales-profil (emiliecph). Både tøj, boligsager, praktiske sager og alt muligt andet.. og jege r slet ikke færdig! Ha! NU skal der altså tømmes godt ud. Vi har simpelthen for mange ting. Så kig endelig forbi mine profiler.

Vi sælger bl.a. vores rejseklapvogn fra Chicco. Den er kun brugt på én ferie, da vivar i Dubai i november. Vi får den simpelthen ikke brugt, og det er jo synd den står i skabet og samler støv.

Nedtællingen til NYC er begyndt. Vi rejser snaaaart og jeg glæder mig helt afsindigt! Jeg stalker Emily helt åndssvagt disse dage. Hun er nemlig derovre netop nu. Øjjjjj det ser bare så dejligt ud! Se fx lige den her vilde enhjørning-is. Den skal jeg fanme ha’! Ha.

Fik endelig besøgt de søde piger hos Elephants & Ants. Se lige den her mus fra Moulin Roty. Cute!

Mit kære lille barn går i en vuggestue, hvor de seriøst laver de fineste ting. Vi får ofte små ting med hjem som “Frida har lavet”. Haha! Denne gang sådan en fin lille “installationskunst”-ting. Man kan lige ane hendes små fingre der rigtig har fået most sig vej ned igennem leeret. Jeg elsker det! Synes den er alt for sød. Jeg må have en hel “wall of fame”-væg med alle hendes sager. Haha!

Var til pressedag på min gamle arbejdsplads, Inside PR. Så hyggeligt at se dem og ikke mindst alle de lækre sager de repræsenterer. Bl.a. WOUD (lampe og bord) Damixa (armatur) og Ment (kopper).

Ugen sluttede af på en virkelig aktiv og rar måde. Vi løb nemlig vores første løb; Wings for Life. Det er simpelthen det fineste løb. Wings for Life World Run løbes på samme tid verden over, og alle deltagende løber for dem, som ikke kan. 100% af startgebyret og af alle donationer går ubeskåret til forskning i rygmarvsskader med det formål at finde en kur.

Måske nogle af jer så med på mine stories på Instagram? Det var SÅ mega hårdt men mega fedt! Ja, nu er vi så åbenbart sådan nogle typer. Haha! Det er ikke sidste gang. Jeg bliver aldrig en Maraton-løber, men sådan et løb som dette giver virkelig god mening for mig. Jeg klarede 8,3 km hvilket jeg er enormt tilfreds med, taget i betragtning af mine dårlige skinneben (f****** skinnebensbetændelse!) og mega andendags-tømmermænd fra min venindes 30-års fra om fredagen. Pyyyyh! Men jeg klarede det alligevel. Juhu! Jeg er altså stolt.

Jeg fik hentet min keramik hos Yonobi. Det er jo helt vildt havd sådan en omgang  glasur gør ved sådan nogle skæve ting. HA! Jeg glæder mig til at vise jer det hele lidt mere close-up!

Ugen sluttede af med haveleg og grillhygge hos min svigermor i Dragør. Lige det her billede giver mig kriller i maven. Jeg glæder mig til vi får vores egen lille have med en gynge i til Frida. Det er sgu da lykke!

Frida og hendes sten ude hos farmor! Nuttet.

Se flere små lykkeglimt her: #1 og #2

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret