Kategori -
30. april 2018

Små lykkeglimt #2

Endnu en uge er gået. Sidste uge var fyldt med så mange gode ting; fødselsdag, gode aftaler, godt vejr, ikke så godt (regn)vejr, gode mennesker og god mad ikke mindst.

Smuk regnbue med regn og solskin på samme tid. Jeg elsker den her udsigt, smuk på alle tidspunkter af døgnet, i al slags vejr.

Onsdags-keramik hos yndlings Yonobi.

Fødselsdagsbarnet i bløde gemakker hos The Apartment, for at hente min fødselsdagsgave!

SE NU LIGE!!!! Min nye smukke Snoopy lampe fra Flos. Er den ikke smuk? ♡

Den fineste gård hos The Apartment.

Endnu en gave. Øreringe fra evigtfine Maria Black. Disse smukke ‘Tove hoops’ i forgyldt sølv.

Dejlig morgenmad hos Café Wilder på Christianshavn, med Lasse og mine forældre på min fødselsdag. Sindssygt hyggeligt mens regnen stod ned udenfor. Regnen holdt op omkring kl. 14, der tittede solen frem. I det tidsrum blev jeg født. Ha! Jeg HAR altså været sød.

Torsdagstræning hos Arndal. Pyha! Er jeg den eneste der seriøst bliver så rød i hovedet? Jeg KOGER altid når jeg træner. Haha!

Vores smukke gule hus, hvor vi har sat de første spadestik! YES. Husk at følge med på min YouTube-kanal, for jeg er i fuld sving med de første videoer omkring huset. Ja, og en masse andet god inspiration!

Jeg var så heldig at få en teaterbillet til stykket MØDRE af min storesøster i fødselsdagsgave, som vi var inde og se med nogle fra hendes gamle mødregruppe. Mega hyggeligt!! Og GE-NI-ALT stykke! Jeg både græd og grinte. Hold kæft det var godt! Her ses smukke Szhirley og smukke Lykke Sand.


Ugen sluttede af med konfirmation hos Lasses fætter i jylland. Tre timer den ene vej, tre timer den anden vej. Desserten var inspireret fra vores bryllup. Mums den var god! Mega hyggelig dag, selvom Lasse og jeg var HELT bombede. Frida havde holdt os vågne hele natten inden da, så det blev kun til 2 timer søvn den nat. Så da uret ringede meget tidligt og vi skulle til jylland, havde vi mest lyst til at blive under dynen. Men nuvel, afsted med os.. og det var VILDT hyggeligt!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret