Kategori -
22. april 2018

Små lykkeglimt #1

Sidste uge var fyldt med rare ting, ting jeg gerne vil forevige her. Jeg tænkte nemlig at jeg vil dele “ugen der gik” i billedeform med jer her på domænet, på ugebasis. Det er jo ikke fordi jeg har opfundet den dybe tallerken, men Ttden går simpelthen så stærkt (især med børn. Kliché, I know. Men ikke desto mindre sandt!).
Det er nu en meget rar måde, lige at sidde og reflektere og kigge tilbage på dét der var. En hyggelig afslutning på hver uge, og på en måde lige genleve de små rare ting. Så here goes!

Mandag morgen havde jeg møde med min gode veninde Anne på yndlings Pate Pate i Kødbyen. Der er simpelthen SÅ fint. Se nu bare her ovenfor.
Anne skulle hjælpe mig med nogle praktiske ting, hun er så drøn skarp! Og så skulle jeg også lige aer hendes voksende babybule. Hun er kæreste med min gode kammerat Kasper, som er møbeldesigner. Anne arbejder selv for Maria Black – så det er et ret kreativt par. Anne er dog på barsel lige nu, for de venter deres første barn her til maj. Glæder mig SÅ meget til at møde den lille fyr.
Hvis du ikke følger hende på Instagram, så gør det lige. Hun tager nemlig de fineste billeder og har en helt særlig æstetik. Følg hende her. 

Morgenmad hos Paté Paté. Økologisk drænet yoghurt  m/ müsli & ahorn sirup, 1/2 rød grape med mynte og en sort kaffe med et lille squeeze mælk. Haps! Så er dagen i gang.

Efter træning med Malte tirsdag morgen gik jeg gennem et af mine favorit spots i København. Nemlig Botanisk Have. Jeg mener bare… se nu lige. Der er så så så dejligt, roligt og helt afstressende. Jeg elsker det sted.

Det her spot altså! Jeg dør. Ønsker mig et kæmpe drivhus.


Fik også endelig tid til en seriøs oprydning hjemme. Vi har virkelig forsømt rengøring og oprydning den seneste tid. Det var tiltrængt og virkelig dejligt. Jeg hader rod! Jeg stresser så nemt over det. Men altså.. ja ja, rod er jo meget naturligt og lig med liv. Engang imellem er det helt okay. Men ærligt, det stresser mig bogstaveligt talt.
Elsker mine nye puder fra Ellies & Ivy, som går ret fantastisk med den lyserøde plakat.

På vej hjem fra keramik onsdag aften så byen således ud. Det var SÅ smukt! Helt lyst, lunt og sommeraften-agtigt. Seriøst. Se lige lyset! Pænt.

På vej hjem fra vuggestue slår vi altid turen forbi Ørstedsparken. Nogle gange kigger vi på ænder og hunde, andre gange ender vi på legepladsen. Og denne dag var vi forbi en af de hyggelige legepladser, hvor vi byggede sandslotte og sandkager med min færdigdrukket kaffekop + låg. Mere skal der ikke til. Smart!

Lasse joinede os da han kom hjem, samt lille Vega og hendes bedsteforældre. Vega lånte mit kaffelåg så hun også kunne lave “sandkager”. Det er altså lidt hyggeligt, som man møder og kommer i dialog med andre mennesker med børn.

Hun er møgbeskidt hver dag. Hele tiden, altid. Aldrig har jeg vasket så meget tøj. Ha! Hun ser uskyldig ren ud her, men så skulle du have set hende forfra. Ha! Knæene. Især knæene. Altid knæene.


Vi er i gang med at afprøve Simple Feast konceptet herhjemme. Vi har fået det to gange nu (altså i to uger). Indtil videre er vi ret så begejstrede, og denne uge var særlig god synes jeg. Mums! Men det skal jeg selvfølgelig nok skrive lidt mere om i et indlæg for sig.
Men skulle du allerede nu have lyst til at prøve det, så kan du med koden SEVEN25 få -25% på din første kasse.

Fredag morgen med træt morgenfjæs kl 7.30! Træt, men klar til træning med Malte.

Planke i morgensolen! Så bliver det sgu ikke bedre.


Vi træner altid i Østre Anlæg. Og hold nu fast der er smukt så tidligt, skulle jeg da lige hilse at sige. Se lige!

Ugen bød også på årets første sandal-vejr. YES! Jeg er fan! Bare ben, sandaler, solbriller og sol i ansigtet. Blazer fra Monki, nederdel og sandaler fra H&M (begge fra sidste år) og taske fra Proenza Schouler.

Ugen sluttede bl.a. med et besøg hos Smiledesigns for at få sat nye attachments på bisserne til de nye Invisalign-skinner. Det er allersidste etape. Mentalt er jeg virkelig færdig med det, men der mangler altså lidt endnu. Åh!  Så det skal bare overstås nu. Det skriver jeg også et indlæg om snarest. I er mange der spørger.
Selvom denne gang hos tandlægen ikke var mit yndlingsbesøg, så er det nu alligevel altid en fornøjelse at komme hos Smiledesigns, for se lige hvor pænt der er. Byens flotteste tandlæge! Wauw.
Det er så nemt at komme rundt i byen, og særligt med en god og trofast cykel som min. Min gode gamle Batavus damecykel har 12 år på bagen, sgu. Det er da ret godt gået af en cykel i Kbh. Jeg har aldrig (7-9-13) fået stjålet en cykel. Men jeg kører også med dobbeltlås, sådan en solid kædelås. Better safe than sorry!
Den her er altså god, næsten ingen rust og kører som en drøm. Men jeg tror altså snart jeg trænger til en opgradering. Formentlig en Old Dutch fra Batavus igen. Den kender jeg, og den kender mig. Ha! Den er solid og god, og så er designet jo mega pænt. Men måske man skulle gå med en mørkeblå denne gang eller en vinrød? Decisions decisions. Ét ved jeg, det skal være den der damecykel-cykel. Hvor man sidder rankt med ryggen. Jeg hader cykler, hvor man sidder helt foroverbøjet, helt krummet sammen. Nej nej. Rank ryg!
Som du måske kan se, så mangler der også nogle håndtag på min nuværende gamle dame. Haha. De er til gengæld blevet stjålet, tror jeg. For de var ihvertfald væk en dag jeg kom ned til min cykel. WTF! Hvem stjæler cykelhåndtag? De er nok ikke hoppet af selv, vel? Fundet sig en anden cykel de hellere ville sidde på. Ej. Men jeg har aldrig fået sat nye på. Doh! Og så er det jo meget nemmere at købe en helt ny cykel. Ha! Mon cykelguderne læser mit indlæg inden min fødselsdag på onsdag? Man har lov at håbe.

Kommentarer

  1. Sikke et hyggeligt indlæg med fine billeder!
    Ser frem til at læse dine ugentlige lykkeglimt fremover 🙂

    1. Ja, det er da lidt hyggeligt ikke? Jeg nyder selv sådan nogle indlæg! Rigtig god aften 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret