Kategori -
18. maj 2017

7 beautyfavoritter: En blid rensevand, yndlings duft, SOS-cremer til tør hud, magi til vipperne og detox til træt hud

Jeg er på ingen måde beauty ekspert, men jeg har prøvet en masse forskellige produkter til huden, til håret, til hænderne osv. Jeg ved hvad der virker for mig, og måske du kan blive inspireret? Jeg har en del favoritter, som jeg vender tilbage til, men elsker også at afprøve nye sager.

Lige for tiden er det disse seks produkter, som hitter på beauty-fronten herhjemme; En god håndcreme, en god allround creme, en skøn duft, magi til vipperne, en ansigtsmaske og en fabelagtig rensevand.

En blid rensevand og yndlings-yndlings-yndlings parfumen

Min yndlings-yndlings-yndlings parfume med stort Y! Jeg har brugt den i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid! Vi snakker mange mange år, faktisk. Noget der ligner 10-11 år. Det er en af de der parfumer, hvor folk stopper mig og spørger hvad jeg har på af parfume. Det er en lidt dyr dame, men den holder lææænge. Jeg plejer altid at ønske mig den i julegave og fødselsdag. Men ellers kan man finde den lidt billigere på nettet. Molecule er en lidt skør parfume, for den udvikler sig i kontakten med den varme hud. Du skaber altså din egen unikke duft. Det er en duft man ikke sådan rigtig selv fornemmer, men ens omgivelser er ikke i tvivl når man kommer gående. Skørt! Find den her.

Bioderma Sensibio H2O er en rensende vand til sart hud, som blidt fjerner makeup fra ansigt og øjne. Jeg har prøvet en hel del, men mange andre rensevand har givet mig røde plamager omkring øjnene, hvilket svider og er ubehageligt. Det har jeg ikke oplevet med denne. Den fjerner effektivt urenheder og samtidig bevarer den hudens naturlige fugtbalance. Den indeholder ekstrakter af agurk og lakridsrod, som hjælper med at lindre huden. Find den her.

SOS-creme til tørre hænder

Mit seneste beauty bekendskab er den her vanvittigt gode håndcreme. Den har den mest vidunderlige duft, jeg synes den dufter sådan helt af frisk havduft. Giver det mening? Det er for lækkert, og du må selv prøve at dufte til den! Wauw. Den perfekte SOS-creme til mine tørre hænder, som er blid i konsistensen og tørre hurtigt ind. Cremen indeholder ingredienser som havtorn og Kamille, der er kendt for deres omsorg og beroligende egenskaber. De naturlige ingredienser er fri for parabener og farve. Der er afhængighedsgaranti!

Håndcremen er fra det nye danske mærke Humdakin og kan købes her.

Nødhjælp til min tørre hud

En absolut favorit til min tørre hud – det her er cremelykke! Jeg anvendte den også under min graviditet til maven. Body Balmen er en del federe i konsistensen end andre fugtighedsgivende cremer og er derfor især anvendelig til ekstra tørre områder på kroppen som for eksempel albuer, hænder, neglebånd, knæ og hæle. Den fede konsistens plejer, blødgør og efterlader huden med en smuk og skinnende glød. Er du vild med at fedte dig ind? Så vil du elske den her creme, lige så højt som jeg. Den er rig på sheabutter som beskytter, heler og plejer huden i dybden, og så øges hudens elasticitet og smidighed. Jeg er ret stor fan af alle Rudolphs produkter. De er sindssygt lækre og så kommer de i et åndssvagt pænt design. Det er altid en sikker vinder på ønskesedlen, for produkterne ligger altså i den dyre ende (desværre). Find den her.

Magi til vipperne og detox til træt hud

Endnu to skønne favoritter til min indre beauty. Serummen giver mig længere vipper. Udover at mine vipper vokser sig længere, har jeg også fået stærkere og fyldigere vipper. Win! Det er dog en dyr serum, men holder læææænge, og den virker (ihvertfald her hos mig). Jeg bruger den også på mine bryn, hvilket også har en rigtig god effekt, selvom der også er en serum decideret til øjenbryn. Find vippeserummen her.

Masken her er min totalt redning mod snavset, tilstoppet og uren hud. Min yndlings detox til træt hud, som er beriget med en blanding af ‘naturens oprydningshold’ og som arbejder sammen om at fjerne skidt og snavs på huden. Masken indeholder aktivt kul, en ingrediens, der fungerer som en magnet til at trække poretilstoppende urenheder ud, og hvidt Kina-ler til at absorbere miljøforurening. Efter blot ti minutter giver den mig babyblød hud. Find masken her.


// Alle billeder er mine. Må ikke bruges uden min tilladelse.

Kommentarer

    Skriv en kommentar

    *Din mail vil ikke blive pupliceret