Kategori -
6. december 2016

Skab liv og personlighed i køkkenet med åbne hylder

Åbne hylder har virkelig fået en revival i køkkenet. Jeg er vild med åbne hylder i køkkenet, for jeg synes det skaber hygge, personlighed og stemning i rummet. Er der noget jeg virkelig hader i et køkken, så er det overskabe. Jeg synes det virker så klemt og massivt. Åbne hylder giver luft, men kræver naturligvis en vis orden. Åbne hylder giver dig dog mulighed for at give den gas på det personlige plan. Stil fx dit yndlingsporcelæn, dine favorit glas, kogebøger, en fin plante på hylderne og pep det op med et yndlings fotografi eller et stearinlys. Det behøver ikke kun være køkkenting der står på hylderne.

Hold hverdagstingene indenfor rækkevidde, mens ting der ikke bruges så tit, såsom vaser, står højere oppe. Det er ikke alt på dine hylder, der behøver at blive brugt hver dag. En fordel ved åbne hylder er også, at det frigør mere plads til andre ting, såsom en sjov plakat til væggen eller nogle fede lamper.

Eva Solo har teamet op med boligstylist Louise Riising, hvor de har lavet et filmsamarbejdet under navnet “Styling Lab“. Dette filmsamarbejde viser en masse film, som giver dig inspiration til hvordan du nemt og hurtigt kan style dit hjem. Uanset om det er i køkkenet, på bordet, på hylden eller i reolen, så har Louise små stylingtips, som med garanti er inspiration til forandring, fornyelse, ro og harmoni. Se selv videoen ovenfor, som i dette tilfælde handler om åbne hylder i køkkenet.

Selv har vi ovenstående åbne hylde herhjemme. Vi har forskellige ting på hylden. Alt lige fra kogebøger, kaffe, dåser, glas, salt og peber mm. De ting vi nu engang anvender mest i det område af køkkenet. Hylden her har vi selv lavet. Har du mod på det, kan du finde min DIY-guide lige her, så kan du lave en magen til.

// Udgivet i samarbejde med Eva Solo. Tekst og billeder af mig.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret