Kategori -
24. maj 2016

SIMPLE SHELVES FOR THE OFFICE


Jeg har opgraderet mit lille kontorhjørne med disse to fine hylder. Jeg gik efter et simpelt look, men med en eller anden form for træ der kunne bryde de hvide-i-hvide-toner der er i kontoret. Derudover havde jeg brug for en masse hyldeplads til alt mit kontorrod, krea-sager, bøger, taperuller, blyanter og hvad jeg ellers har liggende rundt omkring. Jeg synes det lyse birketræ bløder det hele lidt op, skaber en blød kontrast og så elsker jeg generelt bare træmaterialer. Er det ikke blevet fint?
Hylderne er fra IKEA – find dem lige her.
De hvide hylder hedder ÖSTEN og hyldeknægtene hedder EKBY VALTER.


A tiny upgrade with new shelves for my home office. I needed a space for all my mess. I like the simple look. I think the bright birch wood gives the office area a warm touch, creating a soft contrast and I generally just love wood materials. The shelves are from IKEA, and you can find them online here (US)

Kommentarer

  1. Ea - 24. maj 2016

    Hvor er den fine blyantsholder i keramik fra? 🙂 (Den på hylden)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret