Kategori -
29. november 2014

Simple advent

 photo simp_zps8d915e66.png

Er du tom for idéer til hvordan din adventskrans kan se ud, så tag da et kig på collagen her, hvor jeg har samlet lidt forskelligt. Jeg kan godt lide det enkelt og uden for mange dikkedarer, gerne lidt moderne og minimalistisk og råt. Jeg elsker jul, men det skal holdes simpelt. Min “adventskrans” blev lavet ret hurtigt igår, og jeg viser jer billeder imorgen. Jeg er egentlig ret vild med “dåse-kransen” (i midten) som jeg faktisk netop her til aften opdagede at Cathrine har lavet. Det er ret fint. Ikke for julet, men stadig hyggeligt. Derudover er den jo vanvittigt nem at lave. 4 x tomat på dåse (renset og skyllet, uden tomat selvfølgelig! Ha!), mos, lys og snor. Bum! Den første er også ret cool. Det kræver blot en halv træstub fra skoven (eller brændeskuret), den er jo også ret nem. Den syvende med de gennemsigtige flasker og malede tal taler også til mig. Moderne, minimalistisk og monokromt. Av min arm, jeg kan li’ det.

Har i en favorit blandt disse? Og hvordan ser jeres adventskranse mon ud?
Husk at dele billeder med mig på instagram (@sonoma.seven) med hashtagget #sonomaseven – jeg vil fremover dele jeres billeder herinde til inspiration!

_

Are you not ready for advent with a decoration, then take a look above. I’ve fund some really nice advent decorations. All very simple and nordic, just the way I like it.

 

Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret