Kategori -
25. marts 2018
Annonce for GOODIEBOX

Beauty treats & selvforkælelse leveret direkte til dit dørtrin hver måned

Jeg ved næsten ikke noget værre end tørre hænder, tørt og frizzy hår, tør hud og sprukne læber. You know what I mean. Jeg elsker at fordybe mig i og prøve nye forskellige beautysager, som kan hjælpe mig på vej til en følelse af bedre velvære. Men i en travl hverdag kan det være svært at nå. At prøve, opdage, mærke, nyde. Men jeg forsøger at finde tiden til den der “mig tid”, hvor jeg trækker stikket for en stund og laver min egen spa-dag hjemme på badeværelset, hvor det er ren selvforkælelse der er i højsæde. Mm!

Og netop i en travl hverdag kommer GOODIEBOX mig heldigvis til undsætning. Hver måned ankommer den fine, lille æske foran dørtrinnet og indbyder til “mig-tid”. For med månedens GOODIEBOX får jeg mellem fem og syv nøje udvalgte produkter, der går hånd i hånd med både sæson og beauty-tendenser, der er allermest oppe i tiden. På den måde kan jeg hver måned være på forkant med tidens beautytrends, prøve de nyeste brands og populære produkter og måske endda opdage nye favoritter. 

Derfor er jeg også sindssygt glad for dette samarbejde med GOODIEBOX, hvor jeg har fået lov at teste denne måneds GOODIEBOX med teamet Danish Beauty Award 2018. Denne boks indeholder fem produkter, og alle fem produkter er nomineret til GOODIEBOX-prisen til DBA2018 hvor vinderen udelukkende bestemmes af GOODIEBOXs medlemmer. Sejt!

GOODIEBOX går kort fortalt ud på, at man får en ny boks hver måned med nye lækre produkter. Hver boks indeholder som sagt altid mellem fem og syv nøje udvalgte produkter, der er afstemt sæsonen og tidens trends. Produkterne har tilsammen altid en minimumsværdi på 550 kr., og uanset værdien på indholdet kosterGOODIEBOX altid kun 169 kr. pr. måned inklusiv fragt, og abonnementet er uden bindingsperiode. 

Det er, hvis du spørger mig, et virkelig genialt koncept, og du får enormt meget valuta for pengene. Det føles næsten som juleaften at åbne sådan en “Pandoras æske” fyldt med lækre og nye beauty treats. Jeg er virkelig imponeret og allerede stor fan af dette koncept. 

Psst.. Og så kan man jo genanvende den fine lille blomstrede boks til andre ting. Brug den på kontoret til smånips og kontorgrej, på badeværelset til dine beautysager eller noget helt tredje.


Har du lyst til at prøve alle de skønne beautysager selv, eller vil du forære din kære veninde en æske med skønne beauty treats, så kan du altså tilmelde dig din egen GOODIEBOX fra Danish Beauty Award 2018 lige her, som sælges frem til den 16. april (Dronningens fødselsdag i øvrigt. Man er vel skabsroyalist!) 

Boksen indeholder disse fem beautysager denne måned:
· Rodial ‘Dragon’s Blood XXL’ læbepleje
· Parfume fra CARVEN
· Serum booster fra Comme Deux
· Håndcreme fra Jorgobé
· Hårkur fra Zenz

Men lad mig gennemgå dem her nedenfor.

Rodial ‘Dragon’s Blood XXL’ læbepleje

Jeg bruger læbepomade hver evig eneste dag! Det må være et af de beautyprodukter jeg bruger allermest, sammen med håndcreme. Jeg hader hader hader tørre læber. Kan blive helt sindssyg af sådan en omgang tørre og sprukne læber, og så ser det jo heller ikke for kønt ud, vel? Derfor tilføjer jeg altid rigtig meget fugt til dem. Med i denne måneds GOODIEBOX er denne fugtgivende (og ret pæne) læbepleje.
Den dufter fantastisk sommerligt af fersken og så ‘males’ den nærmest på med den fine pensel. Den er skide smart i designet, for den fylder ikke meget mere end kuglepen. Lille og fiks! Den har en let prikkende fornemmelse på læberne, da den er med chili-ekstrakt, som også skulle give fyldigere læber. Derudover indeholder den bl.a. fugtgivende vitamin E og baobaolie, som giver en flot glas, men uden at være sådan pop-glosset. 
Jeg vil bruge den hele foråret og sommeren med. Den er allerede blevet min hverdagshelt mod tørhed og grimme sprækker i læberne! Også her om “vinteren”.

#yellowdrops serum booster fra Comme Deux

Fugt fugt fugt er så altafgørende for at min hud har det godt. Jeg har altid kæmpet med tør hud i ansigtet, så jeg går enormt meget op i at tilføre den fugtgivende og rene produkter. #yellowdrops fra Comme Deux er en lækker og hurtig-absorberende serum booster, fyldt med naturlige og blødgørende ekstrakter fra hvid pæon og porcelænsblomst. Den er strøget direkte ind på min fugt-favoritliste!
Konsistensen er meget flydende, næsten som en olie, men så alligevel ikke, for den absorberer vildt hurtigt ind. Den giver udover fugt også en fin glød – det er uden tvivl et produkt jeg vil købe igen! Jeg vil bruge den morgen og aften. En håndfuld dråber i min dagcreme og efter rens om aftenen.

Parfume fra CARVEN

Jeg er enormt duftkonservativ. Jeg har brugt den samme parfume i flere år. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke vil prøve noget andet eller nyt, men jeg er altså lidt et vanedyr hvad angår netop parfume. Jeg ender ofte med den samme, fordi sådan har jeg altid gjort det.

Det er lidt sjovt det der med dufte, som vi også genkender personer med næsen. Jeg kan med lukkede øjne genkende min veninders dufte, mine forældres, min mands… Dufte er enormt personlige og meget “med til” at gøre én til hvem man er. Jeg forbinder dufte med visse personer. Har du det også sådan?

Da jeg var nyudklækket teenager var det den blå pop-parfume Coolwater. Kan du huske den? Ha! Alle brugte den. Den var jo sååååå god. Senere gik jeg over til ‘Light Blue’ fra Dolce & Gabbana. Ha! Endnu en klassiker. De gode 00’er. Senere blev det mere ‘voksent’ med de to Chanel’er Eau Fraiche og Chance samt L’eau D’issey fra Issey Miyake. Dufte jeg næsten ikke kan udstå den dag i dag. Ha! De sidste mange år har jeg brugt Molecule 01 + 02. Det er favoritterne, både hver for sig eller blandet. 

Jeg er altså en parfumesnob. Ha! Men GOODIEBOX har givet mig blod på tanden til at prøve en ny duft. Med i månedens DBA-boks er der nemlig den her friske og feminine blomsterduft. Den er ikke for blomstret. Heldigt for mig, for jeg er slet ikke til de der meget blomstrede og søde dufte. Men den har en lækker cremet undertone. Jeg er ret begejstret for den kompakte størrelse, som gør den nem at have med i håndtasken. Der har den allerede fået sin faste plads.

Jeg vil bruge den på farten! Mellem møder, inden et glas vin på stamstedet med veninderne, inden date-night med min mand og bare fordi… den dufter dejligt!

Håndcreme fra Jorgobé

Jorgobé er et dansk brand og vandt faktisk den allerførste GOODIEBOXPRIS nogensinde. Nu er den så nomineret igen! Og med god grund. Cremen er nemlig en nærende og fugtgivende sag, der hjælper både hænder og neglebånd med at genvinde deres naturlige blødhed. Cremen føles en anelse fed, men trænger lynhurtigt ind i hænderne og efterlades med en skør pudderagtig fornemmelse.
Du har måske undret dig over de sorte prikker i cremen? Det er små sorte perler af koncentreret A+E-vitamin, som i kombination med hvid te-ekstrakt giver dine hænder god beskyttelse. Når du smører og masserer cremen godt ind i hænderne, brydes og aktiveres perlerne. 
Er der noget jeg altid har i tasken, så er det en god og absorberende håndcreme. Og den her sag er blevet en klar favorit on-the-go! Men jeg kommer nok til at bruge den morgen-middag-aften, udover på farten. Duften og følelsen af smørbløde hænder er enormt vanedannende og giver et enormt velværeboost. 

Hårkur fra Zenz

Jeg har nok landets mest filtrede hår. Det er helt vildt og frizzy, altid. Jeg vasker hår én gang om ugen, hvilket jeg har gjort i mange mange år, og det fungerer altså rigtig godt. Det fedter aldrig og er enormt tykt, så på den front er det rigtig sundt. Men det har altid filtret ret meget, og i særdeleshed rigtig meget om vinteren med tørklæde om halsen. Åh! Derfor er jeg enormt stor tilhænger af hårkure, og jeg glæder mig meget til at prøve den her sag fra Zenz, som efter sigende skulle være en rigtig god én af slagsen. Jeg vil klart bruge den i min ugentlige hårvask.
Den er både svanemærket og Allergy Certified og indeholder gode ting som økologisk koldpresset avocadoolie og aloe vera. Mm, det lyde rnæsten som om man kan tage en bid ik? Den er fri for parfume og essentielle olier, så alle kan faktisk bruge den. Både gravide, børn og parfumeallergikere, og det er jo dejligt! En hårkur for alle. Juhu! Hårkuren skulle være god til farvet hår, og så styrker den både hovedbund og hår, som skulle efterlades glansfuldt og let.
Jeg tror jeg hopper i bad, med den her, med det samme!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret