1. januar 2019

Så flytter vi!

Godt nytår søde venner. Jeg håber I er kommet godt ind i 2019 med dem I aller bedst kan lide. Vi havde et brag af en fest med gode venner i Dragør og alle vores dejlige unger. Vi kom i seng ved en halv 4-tiden, tror jeg. Puha! Liiiidt tunge i hovederne i dag samtidig med at man skal være mor og far dagen derpå. Ha! Life with kids. Sådan er det jo, vi har taget det lidt på skift i dag. Ha!

Men hør lige her venner.. I dag er der præcis TRE MÅNEDER til vi skal være ude af lejligheden. Har jo aldrig fået fortalt Jer det, tiden er fløjet afsted og så er jeg kommet helt fra det. Men vi har sgu solgt lejligheden. På bare tre uger, er det ikke vildt? Vi skal være ude 1/4-2019, så nu håber vi at huset når at blive færdigt!

Udfordringer & forsinkelser

Vi er desværre stødt på en hel del udfordringer med både gamle rådne bjælker i etageadskillelsen og et tag der pludselig faldt sammen i baghuset, som skulle laves akut – og det hele har naturligvis forsinket processen lidt. Sådan er det jo med gamle huse. Lige så snart man begynder at åbne op og rode rundt i tingene, så kommer de der kedelige overraskelser. MEN altså.. Vi har ja-hatten på, og bliver vi ikke helt færdige inden vi skal flytte, jamen så må vi leje et sted i nærheden og bo der indtil det bliver færdigt. Så er det jo heller ikke værre 🙂 Vi finder ud af det, hvis det bliver nødvendigt. Men skal vi ikke lige satse og krydse fingrer for, at v i når det. Hep lige på os! Haha.. Heldigvis har vi den sejeste entreprenør på, som er vanvittigt arbejdsom og dygtig.

Om tre måneder er vi altså flyttet! Ud af byen til vores lille eventyrlige landsby. Det er så vildt at tænke på. Men ved I hvad.. jeg glæder-glæder-glæder mig SÅ meget. Til mere luft og natur, vand og skov, tæt på familie og gode venner, til havehygge og græs mellem tæerne. Dét bliver godt!

~

Her lidt billeder ude fra huset fra den seneste tid. Har ikke lige fået filmet så meget, men følg endelig med på mine stories på min instagram profil, der deler jeg både stories og billeder løbende.

Da alt var skrællet. Inden der var lagt sand,  isoleret og støbt. Ser det ikke vildt ud?

For enden her skal vi have køkken. Vi har valgt køkken. SÅ spændende, og jeg skal nok fortælle mere snart!

Og denne ende bliver stuen..

Vores store smukke karnap og hul til terrassedør i køkkenet. Foran karnappen får vi “spisestue”.

Der bliver lagt gulvvame, og der er lavet hul til dobbeltdør ind til soveværelset, ved siden af stuen.

Hullet her bliver ikke så stort, som det er her. Men der kommer en dobbeltdør. 

Det lille hul her bliver dør ind til badeværelset. 

MEGA STOR MILEPÆL!!!!!
Før jul blev der støbt beton. Det er så vigtigt, og nu er vi et skridt nærmere et hjem. Juhuuu!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret