Kategori -
7. september 2018

Så fik jeg endelig fat i det famøse "bloggerskab"


Forleden dag delte jeg et billede på min instagram profil af en papkasse og et lille sneak peek af indholdet. Her spurgte jeg om I mon kunne gætte, hvad det var jeg endelig havde købt. Flere skrev “bloggerskabet”, “bloggerkommoden”, “bloggermøblet” “bloggerreolen”. Haha! Ja, det kom jeg altså til at grine lidt af. Forstår godt hvorfor folk kalder ting med “blogger” foran, men det er jo bare et populært skab, blogger eller ej.
Men det er helt korrekt. Det er nemlig det famøse “blogger” skab fra IKEA, som jeg endelig har erhvervet mig. Det er fra den serie der hedder Stockholm, og jeg har sukket over det siden det blev lanceret. Skabet har været revet væk fra hylderne i evigheder og dermed helt umuligt at opstøve. Jeg har forsøgt at finde det alle mulige steder, men uden held. Men lige pludselig var det altså på lager online hos IKEA, så jeg slog til med det samme.

Har endelig fået samlet det og sat det på plads, og endelig fået en plads til vores pladespiller. Det er primært derfor vi har købt det. Vi har nemlig manglet et sted at stille den, vores vindueskarme er ikke dybe nok, så det har slet ikke fungeret. Oppe på skabet fungerer det meget bedre, og samtidig kan Frida ikke få fat i ledninger og pille. Smart!
Jeg synes simpelthen det er SÅ pænt! Bloggerskab eller ej. Og så er det tilmed helt vildt praktisk, for der kan være jeg-ved-ikke-hvor-meget indeni det skab. Vi har både bøger, vaser, legetøj, puslespil og bamser i den. Helt fyldt op! Helt perfekt.

Kommentarer

 1. Amanda - 7. september 2018

  Hej, Kan man se tingene der er på hylderne igennem lågerne? Jeg er nemlig ved at overtale min kæreste til skabet, men det er et krav for ham at nab ikke kan se igennem ☺️
  God weekend!

  1. Hej Amanda,
   Hmm.. nej, det synes jeg ikke. Skabet er fyldt op også på billederne her, og man kan ikke se tingene vel?
   Det er SÅ rummeligt og praktisk! Håber du får ham overtalt.
   God weekend.

   1. Amanda - 7. september 2018

    Tak for hurtigt svar – han er nu overtalt og skabet er købt !

 2. Tina - 7. september 2018

  Meget flot skab, som lige passer til elefantkurven:-)
  I har en god stil kan jeg se på alle jeres valg af møbler mv.
  En skøn dag ønskes!

  1. Tusind tak Tina, det var sødt sagt! Endelig fandt vi et skab der passede i dybden til vores pladespiller. Det var dét vi gik efter. Men det er så fint i flettet og passer nemlig ret godt sammen med den lille elefantkurv 🙂
   Ha’ en dejlig dag!

 3. Huy - 7. september 2018

  Hej, hvad kostede sådan én dengang de solgte den?

  Kan du lokkes til at dele målene: højde x bredde og dybde 😊 De er jo slet ikke til at skaffe mere, så jeg vil springe ud i et projekt hvor jeg selv laver det. Det bliver nok ikke ligeså godt, men måske tæt nok på 😁

  1. Mille Emilie - 7. september 2018

   Hej med dig. Jeg mener vi gav 3.000 for det dengang. Har ikke lige noget målebånd her på stående fod, men kan lige se om jeg husker det når jeg finder det 🙂 De er sommetider til salg på dba kan jeg fortælle! Men ellers er et lille DIY-projekt aldrig at kimse af. God fornøjelse!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret