Kategori -
17. oktober 2014

Rugs!

 photo westelm_tappe_zps6a40c78c.png photo tappe_2_zpsa70dac8c.png photo ellos_tappe_zps004c721e.png photo tappe_1_zps0ec0be2b.png

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Jeg har længe ledt efter et gulvtæppe, hvilket har været en udfordring. Jeg er åbenbart ret kræsen hvad angår tæpper. Jeg er dog ret pjattet med marrokanske tæpper i rødelige nuancer, men min kæreste synes de er frygteligt grimme, så de var desværre et no-go trods flere overtagelsesforsøg. Haha! Mænd. Nå, men derfor gik den helt store eftersøgningen efter det helt rigtige tæppe ind! Det skulle være stort, lyst, blødt og skabe en hyggelig stemning. Ikke langhåret, ikke hårdt og fladt, men blødt, lækkert og stilrent. Vi tog et kig på udvalget hos West Elm, og faldt her for et virkelig fint et, som vi nu venter på at få hjem. Det er lige på trapperne, og jeg glæder mig sådan til at kunne putte fusserne i det hele vinteren.

West Elm har et ret fint udvalg af tæpper, dog er det lidt pricey, men der findes altså andre og billigere alternativer. Jeg har samlet en god håndfuld pæne tæpper til jer her, billige som dyre. De har alle lidt samme stil, med fine trekantede mønstre og holdt i det monokrome look som jeg holder af. Har i en favorit?

_

I’ve been looking for a carpet for quite some time, which has been a challenge. Apparently I am quite picky about carpets! However, I have a good eye on moroccan carpets in red shades, but my boyfriend thinks they are terribly ugly, so they were unfortunately a no-go despite several takeover attempts. Haha! Oh well.. men! Therefor we were looking for some time. It had to be big, bright, soft and create a cozy atmosphere in our living room. No long ‘hair’, not hard and to flat, but soft, beautiful and stylish. We took a look at West Elm. I can’t wait to get it!

West Elm has a pretty good selection of carpets, however it is a bit pricey, but there are many other cheaper alternatives. I’ve gathered a handful of nice carpets for you here, cheap as expensive. They’re all  (almost) the same style, with fine triangular patterns and kept in the monochrome look which I like. Do you have a favorite?

Kommentarer

 1. marie-louise - 17. oktober 2014

  Jeg er vild med det fra House Doctor, bare det var en meter længere, men egentlig passer det slet ikke ind i min indretning.

  1. Det er også virkelig fint. Jeg drømmer om mange flere tæpper herhjemme, men min kæreste er ikke så tosset med det. Haha! Så fik ham overtalt til et enkelt, så kan det være jeg er heldig det vokser på ham! Jeg plejer at tage et billede af mit hjem, og så photoshopper jeg ting ind, for at danne mig et helhedsindtryk. Lidt nørdet, men det kan virkelig hjælpe en på vej til at finde ud af hvilken farve, hvilket møbel eller hvilken størrelse af ting man vil have. Tror også der findes forskellige programmer hvor man kan indsætte møbler osv. Det kunne være en idé 🙂

 2. Min kæreste har det på samme måde med de rødlige tæpper. Vi har et sindssygt flot, ægte tæppe i kælderen, som nåede at være på i ca 3 timer. Så blev det rullet sammen og pakket væk.
  Jeg er tosset med #r fra Ellos, den skal jeg have på et tidspunkt, er bare nervøs for kvaliteten.

  1. Haha, det er vidst en mandeting! Jeg synes ellers de er så flotte og har nogle vildt flotte farver. Men ja ja, så må man jo gå på kompromis 🙂
   Jeg kender ikke til kvaliteten hos Ellos, men har hørt den skulle være fin 🙂 Vi har bestilt et fra Westelm, det er jeg ret spændt på at se, også ift. kvalitet.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret