Kategori -
17. maj 2015

Retro, moderne og helt magisk!

Wow! Tjek lige disse smukke ‘Nostalgia’ pendler ud. De er designet af Dima Loginoff for Studio Italia Design. Med Dimas forståelse for nytænkning har han skabt tre unikke pendler, hvor samspillet mellem retro og moderne linjer skaber et æstetisk udtryk. Serien Nostalgia er designet, så farver og former komplimenterer hinanden, og de kan således hænge alene eller i grupper.

Pendlerne fås i tre former i fire forskellige farver; krystal, krom, guld og rosa guld. Materialet er mundblæst glas med metalliseret overflade. Jeg synes kombinationen ovenfor med et mix af de forskellige metaller er vanvittigt fin, ja nærmest helt magisk.

Priser fra kr. 2.399,- 
Nærmeste forhandler: 86 36 17 22 / www.lampefeber.dk / www.studioitaliadesign.com

Billeder: Inside PR

Kommentarer

  1. lovely combo between vintage and modern…

  2. Waow de er virkelig flotte. Jeg leder selv lige nu med lys og lygte efter nye pendel lamper til min lejlighed. Har desværre ikke budget, der rækker til at købe disse. Har prøvet at opstøve nogle pendel lamper, der kunne minde om og har fundet nogle ok bud her på denne side https://www.lampegiganten.dk/Indendoersbelysning/Pendel-lamper . Men måske du kender til andre websites, hvor de forhandler billige lamper, der minder om de dyre design lamper?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret