Kategori -
8. marts 2015

Retro magazine holder

IMG_5213

Igår var Lasse og jeg virkelig ude og nyde vejret (sammen med resten af Danmark) Vi tog forbi B&W Hallernes loppemarked, hvor der lørdag og søndag er loppemarked (i LIGE uger vel at mærke!) Der er MASSER af gamle retro møbler såsom lædersofaer, sofaborde og skænke i teak og palisander, fede retro lamper, gamle apotekerflasker, smukke spejle og meget mere. Jeg fandt en masse sager jeg virkelig godt gad hive med hjem, men altså.. må lige styre mig lidt. Mangler jo som sådan ikke noget. Men inspirerende var det! Dog fandt jeg denne fine retro avisholder i messing. Sådan en har jeg været på udkig efter længe, så da den stod der til absolut ingen penge, slog jeg til. Nu pynter den fint herhjemme, og jeg har samlet min store samling af mine Bolig Magasinet-magasiner. Den trænger lige til nogle nye dutter på ‘fødderne’ men altså, det er jo det mindste af det. Det fine keramik bord med trælåg samt den hvide skål (med hyacinter i) ved siden af, er iøvrigt også nogle nyere sager, begge fra Kähler. Hvem havde lige troet det? Jeg synes virkelig den er fin og enormt praktisk. Jeg har både tæpper og puder i den. Genialt.

Retro avisholder fra loppemarked / Keramic ‘Unit’ bord fra Kähler / Hvid skål fra Kähler / Pilea & hyacinter fra Liljehøj Blomster

_

Yesterday Lasse & I went for a lovely sunday trip to one of the many sunday flea markets in Copenhagen. I found this beautiful magazine holder. I’ve been looking for a magazine holder like this for quite some time, so I had to buy it. The small white ceramic table is also new and is from the danish brand Kähler. It’s so cute and very practical with all the space in it.

Magazine holder - Kähler bordMagazine holder - Kähler bordMagazine holder - Kähler bordMagazine holder - Kähler bordMagazine holder - Kähler bordMagazine holder - Kähler bord

Kommentarer

  1. Hvor er den super fin! Kan jeg godt forstå du måtte have med hjem 😉 Hvad måtte du af med?

    1. Jaaa den er så fin. Dejligt at kunne holde lidt styr på bladene. 30 bobs.. Det var jo et scoop!

  2. Nøj, hvor er den cool! Jeg er helt tosset med looket. Man kan virkeligt være heldig på sådan et loppemarked – godt spottet!

    1. Ja helt vildt. Det gælder om at have øjnene åbne, og krejlergenet med sig 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret