Kategori -
7. april 2015

Rød kelim pude

rød pude - red pillow rød pude - red pillow rød pude - red pillowFor noget tid siden klikkede jeg dette smukke pudebetræk hjem fra intet ringere end ebay. Idag kom det så endelig! Jeg er normalt en anelse farveforskrækket, når det gælder ting til mit hjem, men der var simpelthen et eller andet over det her smukke pudebetræk der dragede mig. Jeg havde en gammel pude jeg ikke rigtig kunne finde plads til, men den har altså fået nyt liv med det fine nye røde betræk. Dette er faktisk et af mine mine første ebay-køb. Har altid været sådan lidt bop-bop med ebay. Jeg synes siden er vildt uoverskuelig, men det kan altså lade sig gøre, at finde smukke sager derinde, og endda i rigtig god kvalitet. Er du til mange flere ebay-sager, kan jeg varmt anbefale jer at kigge forbi Katarina Natalies smarte ebay-kategori, hun finder altså mange skønne sager.

Hvad synes du om pudebetrækket?
Måske er du lige så pjattet med det som mig? Så kan du finde det lige her.

Kommentarer

 1. Hvor er det skønt!
  Har det lidt på samme måde med ebey, men man burde nok bare springe ud i det. Kunne i hvertfald virkelig godt bruge nogle nye betræk til mine puder – jeg må på jagt 😉
  Tak for tip og ha’ en dejlig fredag 😉

  1. Ja Ebay er da fantastisk. En stor online skattekiste, ligesom Etsy! Hehe.. Skal bare liiige finde rundt derinde.. det er stadig lidt nyt.. Håber du har nydt weekenden!

 2. Maia - 7. april 2015

  Åh, elsker Ebay! Og kan man ikke altid bruge en pude mere? Plads eller ej, den er godt nok flot! Min kærestes kæmpe ByNord puder fylder bare heeelt vildt i sofaen i forvejen!

  1. Man kan aldrig får for mange puder, nej 🙂 Man kan jo evt have pudebetræk liggende og skifte lidt ud engang imellem, så er det problem da løst 🙂

   1. Maia - 7. april 2015

    Haha, korrekt! Han er dog MEGET striks omkring hans elskede puder, da det er nogen af de få ting (udover hans to kæmpe højtalere), som han faktisk har valgt! Men køber alligevel, den er jo SÅ flot! 😀

    1. Haha!! Du må snige den ind en dag han ikke er hjemme, og ikke sige noget. 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret