Kategori -
23. september 2016

Baptism decoration

ANNONCE: Sponsoreret af Festissimo

Næste weekend står den på barnedåb for vores lille pige. Hun bliver 4 måneder gammel præcis på dagen, det er altså lidt vildt. Det bliver sådan en fin dag! Vi skal holde det hos min svigermor, som har et stort lokale til rådighed. Lokalet er faktisk en rytterstue i hendes store gule hangar, da hun driver en hestepension. Vi var lidt ude i at leje et lokale, men det virkede fuldstændig tåbeligt at betale penge for leje af lokale og mad, når vi nu havde et lokale til rådighed. Så det bliver en low-key barnedåb i rytterstuen med hotdogs, kartoffelsalat, salat, øl, vand, kaffe og kage.

 Til sådan en fin dag skal der naturligvis pyntes lidt festligt op. Bevares, det er “bare” en barnedåb, og vi kører det som sagt helt low-key stil, men derfor skal vi da ikke gå ned på pynten vel? Jeg har derfor allieret mig med den festlige og kreative webshop Festissimo, som simpelthen har alt hver hjertet begærer af pynt til bryllup, børnefødselsdag, barnedåb, nytår, Halloween og alle de andre fine fester. Du kan altså finde alt lige fra fine folie balloner, guirlander, paptallerkener, papkrus til æsker, servietter, bestik og lysskilte. Festissimo har alt. You name it! Jeg skal ihvertfald også forbi bryllupskategorien og lure når tid er.

Jeg har udvalgt lidt forskelligt som jeg tænker vil se fint ud til barnedåben. Herunder Fridas navn i guldfarvede folieballoner, lyserøde og hvide balloner, honey combslyserøde paptallerkener og de sødeste pastelfarvede papkrus med lyserøde striber og guldkant. Jeg har netop fået tingene hjem idag og jeg glæder mig helt vildt til at dekorere rytterstuen til en festlig babyhybel, og ikke mindst til at vise jer det hele “in action” her på bloggen. 

Find sagerne:
Folieballoner: her
Papkrus med lyserøde striber: her
Paptallerkener med lyserøde striber: her
Hvide balloner: her
Lyserøde balloner: her
Honeycomb kugler: her

Kommentarer

  1. Rigtig fine sager, man skal aldrig gå ned på pynt! Held og lykke og tillykke med dagen, både til forældre og lille Frida:)

    1. Nej, vel? Pynt kan man da aldrig få for meget af. Tusind tak. Jeg tror vi får en god og fin dag!

  2. Anne Marie - 23. september 2016

    Hvad gjorde I i forhold til at få ballonerne pustet op? Jeg overvejer nemlig noget lignende

    1. Der kommer et indlæg snarest 🙂 Men vi anvendte helium, som vi købte seperat til selve ballonerne. Bogstavsballonerne pustede vi almindeligt op, da de er genanvendelige.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret