Kategori -
7. december 2016

Print polaroidbilleder direkte fra din mobil med den her smarte printer


Ej okaaaay.. tjek lige denne smarte printer, som spytter polaroid billeder ud! FUJIFILM er på banen med denne nye instax SHARE SP-2, som gør det muligt for dig at printe billeder fra Instagram og Facebook direkte fra din iPhone eller Android telefon over Wi-Fi med deres gratis tilhørende app. Fremkald billeder fra din telefon nemt og hurtigt med den nye instax SHARE SP-2, der nu printer billederne hurtigere og i den bedste kvalitet tilgængelig på en håndholdt printer.
Det er jo nærmest et must have med et polaroidkamera, og så er det jo faktisk vildt hyggeligt med fysiske billeder. Instax har et stort udvalg af disse smarte polaroidkameraer (se udvalget her), og nu også sådan en smart printer. Den er da lige røget på ønskelisten, så jeg kan printe alle mine yndlingsbilleder ud!
Læs også: Den perfekte julegave
En sjov idé kunne være at bruge polaroidbillederne som kort til gaver (julegaver, fødselsdagsgaver, you name it) eller som bordkort til festen. Et billede af hver gæst eller blot som “bord nr” til hvert bord. Smart ik?
Find printeren hos Instax lige her eller hos udvalgte fotohandlere. Du kan se i videoen her nedenfor hvordan den bruges. Fotoprinter for dummies!

Billede og video: Fujifilm

Kommentarer

  1. Den er sitme smart! Den ryger fluks på ønskelisten 😀

    1. Den er VILDT smart! Jeg ønsker mig den også 😀

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret