Kategori -
13. februar 2015

Pretty gift wrapping paper

froh & frau - pænt gavepapirfroh & frau cardsgavepapir - gift wrapping paper - froh & frau

^^ Gift wrapping paper and pretty cards from Froh & Frau ^^

Hvis jeg ‘dyrkede’ Valentinsdag og dermed havde købt en lille ting til min kæreste (han må nøjes med kys og kram!) så havde jeg helt sikkert pakket det pænt ind i et af ovenstående gavepapirsark. Hvor pænt er det lige? Jeg skal helt sikkert have et lille lager liggende herhjemme, så jeg altid kan stå klar med pænt gavepapir til når nogen har fødselsdag, skal overrasket, til mors/fars dag o.lign. Er der noget jeg altid er meget gået op i, så er det pæne pakker. Jeg ELSKER at pakke ind og gøre det fint for modtager. Jeg elsker også selv at få pæne gaver. Jeg er typen der gemmer både papir og bånd hvis jeg synes det er pænt nok, for så at genbruge det. Jeg kan bruge lang tid på det, og sidder også typisk og søger efter pæne måder at pakke ind på via Pinterest. Haha.. totalt nørd, I know!

Er jeg den eneste der har det sådan?

_

If I celebrated Valentine’s Day and therefor had bought a little something for my boyfriend (he will just get kisses and hugs!) I had certainly wrapped it into one of the above giftwrapping sheets. I mean, look at it.. How pretty is that? I will definitely have a small stock lying at home, so I am always prepared with nicely gift paper. I’ve always loved wrapping gifts and I can seriously use a long time on it. I’m the type that saves paper and ribbons if I think it’s nice enough, and then reuse it. I can spend a long time and also search for pretty ways to wrap gifts via Pinterest. Haha .. Hello geek, I know!

Am I the only one to feel this way?

Kommentarer

 1. Ej hvor er det også bare flot!
  Jeg går desværre alt for lidt op i det eller det vil sige, at det oftes er det, der bliver sparret væk :-/ Men elsker virkelig flotte gaver!

  1. Jaaa er det ikke fint.. Jeg bruger nu heller ikke vanvittigt mange penge på papir. Jeg køber engang imellem på Etsy og ellers hos Søstrene Grene. Der har de virkelig også meget fint gavepapir til ingen penge! Er dog ret forelsket i disse 🙂

 2. Hvor ser det bare fint ud!! Jeg har det sjovt nok på præcis samme måde 🙂 Jeg gemmer også bånd (dog ikke papir 🙂 ) og små pyntegenstande der er på gaverne, og så bruger jeg også lang tid om julen eller fødselsdage på at pakke fint ind og elsker også at gå og kigge på dem inden de skal gives væk 🙂
  http://Www.pernille-weidich.dk

  1. Ja ik 🙂 Jeg er også helt dårlig med det!
   Haha.. jeg gemmer heller ikke ALT papir – kun hvis det er ekstra fint og ikke alt for krøllet. Det er sgu så hyggeligt at sidde og nusse med, og som du skriver, så fint at kigge på inden man giver pakkerne væk!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret