Kategori -
18. juni 2018

Poppy rose & fest i grønne omgivelser


Vi var til den vildeste sølvbryllupsfest hos Lasses og tante i lørdags. Wauw altså. De bor i Randbøldal nær Vejle, og der er simpelthen SÅ ufattelig smukt. Jeg går altid helt i svimer når vi er der. Der er så ualmindeligt smukt. Der er sådan et helt “Ringendes Herre” landskab over det, næsten.
Man kører ud af en laaaang landevej, forbi Randbøldal Købmand og lidt nede af vejen i svinget, drejer man af op af en lang grussti. Her midt i de grønne bakker, blandt træer, søer og fuglekvidder ligger deres smukke hus. Ved siden af huset ligger den gamle stald, som idag fungerer som gildesal, garage og opbevaringsrum. Det er SÅ tjekket og meget meget smukt. Se selv her.
Fun fact: Min svigermor er opvokset i Egtved på den fineste gamle mølle; Bølling Mølle. Hendes mor, altså Lasses mormor, var den første i Dk til at lave spirer. Dét som Lasses laver i dag! Og ved I hvad.. nu er møllen er faktisk til salg. Det kunne da være det fineste sommerhus, hva? Og god anledning til at være i Randbøldal og omegn (Ja ja, hvis man altså lige ser væk fra prisen! But still.) 

Jeg vil bo i Randbøldal ♡  Seriøst, se det lige.


Til deres store fest havde jeg naturligvis set anledningen til, at iføre mig min nye og meget smukke blomstrede maxikjole med valmueprint på. Jeg var så svineheldig at få den af Lasse for nogle uger tilbage, og jeg har nærmest boet i den siden. Den er simpelthen SÅ rar at have på, helt let og elegant. Den findes også i en meget smuk blå/grøn udgave, som virkelig også kan noget. Men de røde valmuer synes jeg virkelig er sommerlige og fine. Jeg bliver sgu helt glad i låget af den kjole. I var virkelig mange der spurgte ind til den så her har i den.
Festen blev som sagt holdt i Randbøldal nær Vejle, så det var med overnatning. Frida blev passet hos min søster og hendes mand og to børn. Hun havde en fest og har rigtig hygget sig, men savnede os til sidst. Og vi savnede hende.
Vi havde lånt en campingvogn at overnatte i, og det gav altså anledning til disse skøre “campingbilleder”. Haha! Jeg begriber simpelthen ikke at man gider camping. Det er noget af det absolut værste jeg kunne forestille mig. Så småt og trængt. Fint for en enkelt overnatning, som i lørdags. Men aldrig i livet om jeg skulle på campingferie. Haha! Sådan er vi heldigvis så forskellige. Kan egentlig godt se det hyggelige i det, men nej, det er sgu bare ikke lige mig. Så vil jeg hellere sove i telt.

Men her har i mig så… i allerbedste campingstil i Poppy Rose kjole og det hele. Ha! Det kan da også noget, hva?
Jeg har kjolen i en str. 38, men prøvede faktisk, og købte til at starte med, en str. 40. Men inden jeg gik ud af butikken fortrød jeg, for synes faktisk 38’eren sad bedre. Det føltes mere rigtigt ved ærmer og skuldre. Og det er jeg heldigvis glad for at jeg gjorde, for den har altså givet sig ret meget i stoffet. Selvom de to ekspedienter i butikken sagde at den ikke ville give sig. Ha! Men men men, det gjorde den altså. Måske jeg liiiige skulle informere dem om det. Nuvel..
Underkjolen der hører til er lige en anelse for stram henover rumpen til mig i str. 38, så jeg har bare brugt en anden underkjole som jeg havde i skabet, som minder utrolig meget om den der følger med. Så alt er godt.

Poppy rose kjole fra Baum und Pferdgarten (reklamelink)

Se nu der. Det fineste telt midt i de grønne omgivelser. Blomsterporten var dekoreret med jordbær man bare kunne gå og nippe af. SÅ utrolig fint!

Haha. Se lige sur ud for en 5’er. Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret