Kategori -
7. juli 2015

Danmark plakater fra ViSSEVASSE

De fleste af Jer kender nok i forvejen de ret velkendte illustrationer fra Visse Vasse? Hvis ikke vil jeg lige komme med en lille introduktion: Bag ViSSEVASSE står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel, der de seneste 20 år har arbejdet i krydsfeltet mellem mode, scenografi og grafik. ViSSEVASSE portrætterer byer og landes særlige kendetegn med en douche farvepen i et nordisk udtryk, der sorterer alt overflødigt fra, men bibeholder sin stemning af genkendelighed, historie og art deco-inspiration. ViSSEVASSE blev etableret i 2012 og havde Langebro som sin første byplakat, der med sine referencer til 1930’ernes plakatkunstnere og mint-turkise farver satte tonen for den kommende kollektion af plakater med vartegn fra danske og europæiske byer.

ViSSEVASSE har for nylig lanceret en ny Danmarksserie der indeholder 10 plakater, der alle illustrere forskellige dele og vartegn fra Danmark, og du kan finde din favorit i serien fra vores smukke land lige her.

Motiver & størrelser:
På ViSSEVASSEs webshop finder du hele udvalget af ViSSEVASSE plakater. Mange af motiverne er lavet i 4 størrelser: Plakaterne måler 30×40 cm, 50×70 cm og 70×100 cm. Postkort er størrelse A5. Se dem alle her. Plakaterne kan også købes hos udvalgte forhandlere i hele landet – Se forhandlerlisten her

Kvalitet & tryk:
Plakaterne er trykt på svensk 170 gram miljøvenligt papir 170 gr. MultiArt Matt som er en slags Rolls Royce i Papirland. Denne kvalitet er bestrøget, hvilket betyder atpapiret er påført en tynd coating, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør at papiret ikke reflektere, og at farverne gengives smukt i et dybt og douche look. Desuden er papiret særdeles aldersbestandigt. Som mange andre, sætter ViSSEVASSE en ære i være miljøbevidste. Derfor er plakaterne naturligvis trykt lokalt i Danmark, på et miljøvenligt trykkeri.

Billeder fra ViSSEVASSE / styling af Gitte Christensen

Kommentarer

  1. Jeg er så tosset med plakater fra alle mulige steder, ViSSEVASSE laver simpelthen så fine plakater! Jeg er vild med deres hyldest til Danmark på så mange forskellige måder.
    Jeg lavede også et indlæg om et par plakatshops i går, måske er der nogen af dem, du ikke kender?
    Katrine Bjarnhof

    1. Ja der er altså mange gode illustratorer i Danamrk idag. Jeg er også vild med ViSSEVASSEs fine streg og især de douchede farver. Ej hvor fint. Den med kameraet og kaktussen fra Another poster shop er ret fine!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret