29. april 2015

PARTY TIP: Helium balloner

Jeg vil altså lige give Jer det allerbedste party tip jeg har! Jeg havde fødselsdag i lørdags – måske nogle af Jer så det på IG? I den anledning havde jeg, som det store barn jeg nu engang er, købt kæmpe helium balloner i form af tal. Et 2-tal og et 9-tal. Jeg elsker at pynte op og gøre det ekstra fint og hyggeligt. Og disse balloner var altså ingen undtagelse. Ballonerne så SÅ fine ud, og de var altså uden lige et KÆMPE HIT! Jeg havde i samme omgang købt en meget fin lyserød kæmpe Hello Kitty-ballon til min 3,5 årige niece, og jeg skal da lige love Jer for, at jeg fik ekstra point på mosterkontoen. #hit Jeg kommer aldrig til at holde fødselsdag uden disse balloner igen, det er helt sikkert! De kan varmt anbefales.

Ballonerne købte jeg hos Euroballoon på Østerbro og afhentede dem dagen inden med helium i. De koster 40 kr. stk. (uden helium). Jeg slap vidst nok omkring 250,- for 3 store balloner, og de var alle pengene værd. Især hos min niece gik de rent ind. Uha, og det kan moster Mille her altså ikke stå for.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret