Kategori -
2. december 2015

Vi skal have en baby!

Det er nogle lidt anderledes ønsker der står skrevet på ønskesedlen denne jul.

Lasse og jeg venter nemlig vores første barn, et lille forårsbarn. Dem af Jer der følger med på instagram, så nyheden igår. Det har været svært at gå med sådan en sød hemmelighed så længe. Man har nemlig mest af alt lyst til at råbe det ud til hele verden fra den højeste alpetop, men samtidig har det været dejligt og intimt at gå med sådan en sød hemmelig, bare Lasse og jeg.

Nu kan det dog ikke skjules meget længere. Maven har nemlig vokseværk, og er efterhånden udover stadiet “har hun spist for meget kage eller er hun gravid?”

Det har været sådan en dejlig og nem graviditet indtil videre. Jeg er heldigvis sluppet for kvalme og alt det, men har til gengæld døjet en smule med hovedpine og træthed. De få gange jeg har haft hovedpine, har det til gengæld også været nogle grimme omgange, av! Meeen jeg føler mig temmelig forskånet, i forhold til hvad man ellers hører. Jeg håber det fortsætter graviditeten ud.

Et helt nyt kapitel er på vej, og det er vi ved at gøre klar til. Vi (læs: jeg!) er ved at planlægge babyværelse. Uh, et nyt skønt projekt. Baby vil få halvdelen af kontoret til en start. Det ligger lige ved siden af vores soveværelse.

Der er god plads til puslebord, børneseng og babynødvendigheder. Det hele er så nyt, og vi er kun ved at finde ud af det hele – tips og gode råd tages imod med kyshånd. Vi håber vi når det hele, til når vores lille babypige melder sin ankomst til maj 2016.

Jeg lover at bloggen ikke forvandles til en decideret mommyblog, det er der så mange andre der er dygtige til. Men vil helt klart komme til at belyse nogle emner med tiden. Jeg er jo i en livsudvikling, og det vil bloggen nok bære præg af med tiden. En naturlig udvikling, i og med at jeg udvikler mig! 

Jeg er simpelthen så glad, lykkelig og taknemmelig! Det er en helt særlig tid, og vi gennemnyder hvert et sekund af den.

Kommentarer

 1. Marie - 2. december 2015

  Stort tillykke !! Det er sådan en dejlig tid I går i møde.
  I starten behøver man ikke et børneværelse som sådan, så det at det er i halvdelen af kontoret er helt fint tror jeg 🙂
  Dog er det rigtig rart at have baby inde ved sig i soveværelset, vi havde en lille babyvugge stående lige ved siden af. Det er først senere at vi flyttede baby ind i sit værelse ved siden af vores.
  Ellers vil jeg glæde mig til at følge med og hvordan I indretter babys værelse når I kommer så langt 🙂

  1. Tusind tak 🙂 Vi nyder det allerede kan du tro. Det er helt særligt! Nej, jeg tænker også at det første år bliver mest inde ved os, så det er fint nok hun ikke får sit eget værelse endnu. Det kan være vi til den tid vil have et hus med have osv. Hvem ved?! Min svigermor har en gammel Vuggegynge som skal hænge inde hos os. Så kan vi tage den ned og tage med ind i stuen, hvis vi har lyst. Den er så fin. Med fint broderi anglaise om. Jeg kan dog nok ikke helt styre mig med lidt børneværelsesnips. Haha! Sådan er det vidst med os kvinder.. Det bliver så hyggeligt at gå og nusse med!

 2. Kæmpe stort tillykke med det! Så dejligt for jer, glæder mig til at se børneværelset! 😀

  1. Mange tak Charlotte. Vi glæder os også helt vildt! Hehe, jeg glæder mig også til projekt børneværelse. Der går dog nok lidt tid, da hun kommer til at sove inde ved os i starten.

 3. Andrea_CPH - 2. december 2015

  STORT tillykke 🙂

  1. Ihh tusind tak 🙂 Ja, det er en skøn nyhed, uanset jul! Det er bare så spændende.

  1. Thank you so much Martha 🙂 We’re very happy and can’t wait for our little babygirl to come out.

 4. Malene - 2. december 2015

  Stort tillykke! I går en vanvittig tid i møde 🙂 Læs med på bloggen Nutidens Mor 🙂

  1. Tusind tak. Ja, det er en helt særlig tid – vi gennemnyder det! Uh, det vil jeg gøre. Tak for tip! Kender kun hendes instagram 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret