Kategori -
10. december 2014

One Funky Bench

 photo A8D9358F-0A7B-4AF1-BE29-663F1ECC4FA6_zpsuwlditol.jpg photo IMG_4592_zps66bf83e3.jpg

I sidste uge fik Lasse og jeg hentet vores nye rå og rustikke bænk fra One Funky Furniture. Min gode ven Kasper står bag det rustikke og cool brand, og jeg kan love jer for at hans nye værksted + showroom bare bliver SÅ flot. Det bliver med wow-effekt skal jeg sige jer! Lasse og jeg gik rundt i lang tid og bare sagde: “Hårrrh, det er fedt! Øjjj det er fedt! Neeej det bliver fedt det her” Haha! For sådan et par gør-det-selv typer som os, der drømmer om hjemmeværksted og stor værktøjsvæg, var det ret fedt at få lov at gå rundt og drømme lidt. Kasper har fået nogle fede lokaler på Strandlodsvej inde i en gård. Det hele er under ombygning men forventes færdigt i det nye år. Jeg forelskede mig hovedkulds i det fineste plankebord med skrå brædder og med et smukt enkelt metalstel. Nu har vi et spisebord herhjemme, så det er ikke ligefrem dét vi står og mangler. Men nøj, det var pænt. Råt og minimalistisk på samme tid. Just the way I like it.

Nå, men tilbage til bænken. Det var jo sådan set det indlægget skulle handle om. Er den ikke bare cool? Helt rå. Den er lavet af genbrugstræ, hvilket jeg virkelig synes er et fedt koncept. Det er egentlig planen at den skal stå i vores entré, men lige nu står den så fint sammen med det farverige maleri. Den ryger dog ud i gangen lige så snart vi får sat de nye klinker på. Alle de projekter. Ja, de laver jo ikke sig selv.

Hjemmesiden og webshoppen er på vej, men indtil da kan i tage et kig på One Funky Furniture’s facebookside og instagram. Enjoy!

_

Last week my boyfriend and I picked up our new cool bench from One Funky Furniture. My good friend Kasper is the man behind the rustic and cool brand. We went there to pick up the bench but also to take a look at his new showroom and workshop. It’s still under construction, but it will be sooo nice. It’s with that wow-effect! The bench is totally cool, raw and made out of recycled wood, which I really think is a cool concept, and something I want to support.

 photo IMG_4594_zpsbd3a4205.jpg

Kommentarer

  1. Sara - 10. december 2014

    Hvor er den bare lækker! Hvad måtte i give for den? 🙂

    1. Tak. Jeg er også virkelig glad for den!
      Priserne varierer da de fleste af hans ting bliver lavet på specialmål, samt hvilket slags møbel det er, og hvilket materiale det er lavet af. Men alt det kan Kasper oplyse 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret