Hej!

Mit navn er Mille Emilie, jeg er 36 år og jeg bor i dejlige Dragør på Amager sammen med min mand og vores to piger.

Jeg er uddannet multimediedesigner og har en baggrund inden for PR & kommunikation i møbel- & kommunikationsbranchen, hvor jeg har arbejdet med både danske og udenlandske møbelbrands.

Siden 2017 har jeg været selvstændig og driver egen virksomhed med udgangspunkt i sitet her og min instagram-profil af eget navn @mille_emilie Derudover arbejder jeg også som freelance stylist, content creator og influent.

✎…

SONOMA SEVEN er mit digitale univers med æstetikken i højsæde. Et univers der afspejler mit liv og de ting, som jeg omgiver mig i og med. Indholdet spænder bredt og du kan læse artikler om alt fra boligindretning og DIY-projekter, livsstil og oplevelser, livet som mor på godt og ondt, kaffeslabberas og alt der imellem.

Velkommen & tak fordi du læser med.


Hvorfor hedder bloggen SONOMA SEVEN?

Bloggens lidt særlige navn stammer fra min mormor og morfars gamle hus. Huset var min morfars barndomshjem, hvor også min mor og hendes søskende er vokset op. Huset hed SONOMA og var nr. 7 på vejen, deraf bloggens navn.

Huset var et stort og spændende hus i tre plan, og det var her min passion for indretning, interiør og kreative påfund begyndte. Som barn legede jeg overalt i det store gamle hus. Jeg var altid ude og udforske hvert et hjørne af huset, i kælderen, i de mange små rum, på 1. salen. Nærstuderede de gamle møbler og min morfars mange historiske samlinger.

Især min morfars kælder var et sjovt sted, det var også her han havde sit værksted. Det var fyldt med alle mulige maskiner, stensamlinger, kasser, møbler og mange andre spændende ting. Jeg har brugt så utroligt mange timer af min barndom i det hus, og det har helt sikkert været med til at skabe min store interesse for møbler, interiør, DIY projekter og kreativitet. Jeg fandt det derfor helt naturligt at bruge det særlige navn til min blog.

Som årene er gået har mit univers dog udviklet sig mere hen imod en bolig- & livsstilsblog.