Velkommen!

Jeg hedder Mille Emilie og er 33 år gammel. Jeg bor i dejlige Dragør med min mand Lasse og vores datter Frida (2016). Jeg er uddannet multimediedesigner og har en baggrund inden for PR & kommunikation i møbel- & kommunikationsbranchen. Jeg har tidligere arbejdet som konsulent hos Inside PR, hvor jeg har arbejdet med både danske og udenlandske møbelbrands. Siden 2016 har jeg været selvstændig og driver egen virksomhed med udgangspunkt i min blog SONOMA SEVEN og instagram af eget navn @mille_emilie

SONOMA SEVEN er et æstetisk og personligt univers. Et univers der afspejler mit liv og de ting, som jeg omgiver mig i og med. Indholdet spænder bredt og hos mig kan du læse om alt fra boligindretning og DIY-projekter, livsstil og oplevelser, livet som mor på godt og ondt, kaffeslabberas og selvfølgelig alt der imellem.


Hvorfor hedder bloggen SONOMA SEVEN?

Bloggens navn stammer fra min mormor og morfars gamle hus. Huset var min morfars barndomshjem, hvor også min mor og hendes søskende er vokset op. Huset hed SONOMA og var nr. 7 på vejen, deraf bloggens navn. Huset var et stort og spændende hus i tre plan, og det er her min passion for indretning, interiør og kreative påfund startede. Som barn legede jeg overalt i det gamle smukke hus. Jeg var altid ude og udforske hvert et hjørne af huset, de gamle møbler og historiske samlinger.

Især min morfars kælder var et sjovt sted, det var også her han hvde sit værksted. Det var fyldt med alle mulige maskiner, stensamlinger, kasser, møbler og mange andre spændende ting. Jeg har brugt så utroligt mange timer af min barndom i det hus, og det har helt sikkert været med til at skabe min store interesse for møbler, interiør, DIY projekter og kreativitet. Jeg fandt det derfor også naturligt at bruge det særlige navn til min blog.

Som årene er gået har mit univers dog udviklet sig mere og mere til en livsstilblog med alt fra bolig, kreativitet, rejser, hverdagsliv osv.