Kategori -
8. februar 2019

Økologiske treats til den søde sult

{reklame/modtaget i gave til test}

Jeg er i gang med at prøve noget nyt. Jeg har nemlig fået lov til at teste nogle forskellige bokse fra Better Box. Jeg er ikke blevet kompenseret på nogen anden måde og indlægget her står helt for egen regning. Men jeg er ret så begejstret for disse gode, økologiske og overvejende sunde treats, derfor vil jeg gerne dele det med dig. Måske du ikke har prøvet dem?

Better Box gør det nemt for dig hjemme i stuen at vælge bæredygtigt, når du vil have stillet den søde sult. De har lavet 6 forskellige bokse fyldt med lækkerier, som man kan bestille som abonnement-box. Better Box har håndplukket og valgt ud af både veganske, glutenfri, økologiske og biodynamiske treats.

Kort sagt!

Du får en månedlig boks fyldt med sunde(re) snacks, chokolade og “slik”. Jeg er en kæmpe snackgris, det må jeg bare indrømme, men jeg køber altid de samme snacks. Her giver BetterBox mig mulighed for at prøve nogle små treats, som jeg måske ikke selv ville have valgt eller, for den sags skyld, opdaget. Og jeg kan godt lide at prøve noget nyt og ikke mindst blive udfordret lidt på min smagsans.

Den første boks vi har fået hedder SUPERFOOD BOX og det har altså været en noget blandet fornøjelse! Boksen indeholder rene og naturlige produkter, som laves med omsorg for både natur og mennesker. Så man kan roligt smage uden at synde. Det gør alle boksene i øvrigt.

Superfood Box indeholder, som navnet antyder, snacks der er kategoriseret som superfoods! Superfoods er særligt rige på blandt andet vitaminer og mineraler, så det er altså ekstra gode sager. Denne Superfood-box er fyldt med alt lige fra tang, chokolade, citron te, barer, rødbede puffs (som man fx kan bruge som topping til chiagrøden eller yoghurten), ginseng shot, samt noget lækkert chokoladepulver, man kan fx kan bruge til en smoothie eller hvad man nu føler for.

De sprøde tang-chips var altså ikke liiiige mig, det blev sgu for “græsset” til mig, men ellers har resten af boksen været virkelig god. Især var jeg vild med “It’s all Goodio”-chokoladen, Nucao Barberry baren og Moringa citron teen. Det har været helt sublimt!

Flere af sagerne kan bruges som en lille let aftensnack, en snack til tasken on the go eller måske endda til madpakken til ungerne. Og nogle af sagerne er gode til smoothies, yoghurten eller chiagrøden om morgenen.

Abonnement-box

De forskellige treats kan bestilles som abonnement-boxe på Better Box’s hjemmeside, eller du kan købe de forskellige sager enkeltvis på  deres webshop. Her får du et dejligt og nemt overblik over de mange forskellige treats hvor du kan nøjes med at bestille enkelte produkter, fremfor en hel månedskasse, hvis du mere er til det.

De forskellige bokse fremstilles i Danmark, og er lavet i FSC-certificeret papir. Du kan vælge mellem 6 forskellige varianter som SuperKids, Friday Night treat, Kind Box, Office Box, Munchies & Superfood. Abonnementsservicen er månedlig, uden binding og der er altid fri fragt til døren.

Det er sgu nemt!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret