25. juni 2019

NYT SITE!

JUHUUU!

ENDELIG kan jeg vise hvad jeg har brygget på de sidste mange måneder. Mit nye site oppe!! Det hele blev flyttet i morges, og jeg har været SÅ spændt på at se det live her på skærmen. Jeg har kun set det i “prøveversion”, så at se det sådan ægte er ret vildt.

Jeg har fået nyt layout – trængte sådan til en makeover herinde. Der er blevet ryddet godt og grundigt ud, det hele er blevet meget mere clean, hele sitet er lavet så det er mere brugervenligt – men vi har stadig forsøgt at holde det tro mod min stil.

Jeg har fået mit nye layout lavet af de dygtige folk hos Ruby Studio, som har været helt fantastiske at arbejde med. Processen har været lang, og de har helt sikkert været møg irriterede på mig og alle mine mange mails frem og tilbage med de mindste ting (Haha, sorry Lasse!), men nu er vi altså kommet i mål. vi startede i februar, og har holdt mange møder, telefonsamtaler om alt fra design, farvevalg, layout, fonte, bokse og hvad man ellers snakker om af sådanne designting. Men jeg er så glad for resultatet, selvom der stadig er lidt børnesygdomme.

Når egne færdigheder ikke rækker..

Det er IKKE helt billigt at få lavet sådan et site, men mit gamle site drillede simpelthen SÅ meget. Selvom jeg er uddannet multimediedesigner og (hvis jeg selv skal sige det) er rimelig skarp til diverse ting indenfor grafisk design og det meste html/kodning, så overgik det altså mine færdigheder.

Derfor valgte jeg at købe mig til hjælpen, så jeg ikke skal sidde og nørkle med alt det. Det gider jeg simpelthen ikke bruge min tid på, det skal bare spille herinde! Og her har jeg heldigvis fået en god ven i Ruby, som altså hjælper mig med hele baduljen. Tak!

Jeg synes det er blevet SÅ godt. Der er som sagt lidt skønhedsfejl hist og her, og det hele skal lige 100% på plads. Jeg har også et stort arbejde med at få føjet en masse ting til og fra, ændret lidt rundt omkring, så bær lige over med mig/os, hvis der er lidt småfejl rundt omkring.

Logo

Jeg kunne egentlig godt tænke mig et sejt logo, måske noget håndskrevet. Men for nu er det bare sådan et helt standard et. Men måske du sidder derude med en god idé, eller kender en dygtige grafiker der kan lave den slags? Måske kan du selv lave et? Så smid mig endelig en besked.

Nå, men hvis der er noget du studser over, som ser helt mærkeligt ud, noget der mangler eller bare ikke fungerer, så send mig meget gerne et screenshot af det, så jeg kan få rettet op på det med det vuns! På forhånd tak <3

Jeg håber I kan lide mit nye layout. Det hele er lavet meget mere brugervenligt, således at det bliver nemmere og sjovere for dig at være herinde. TAG ET KIG RUNDT og sug til dig af inspiration.

God fornøjelse, og tak fordi du læser med!

Der er altså stadig lidt børnesygdomme hist og her, så jeg håber I vil gøre mig opmærksom på, hvis I opdager noget der ikke spiller. Send mig gerne et screenshot!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret