4. januar 2016

Nyt online blomsterkoncept


Interflora har idag lanceret deres nye blomsterunivers POSY by Interflora. Navnet POSY betyder lille samling blomster”, og det er akkurat, hvad man får hos POSY by Interflora. Man kan vælge mellem tre forskellige typer af buketter: Den viltre ”Mark style”, den romantiske ”Poetic” og den simple ”Nordic Chic”.

POSY’s blomsterunivers er nordisk, friskt og lyst. Udvalget er baseret på, at du kan vælge en stilart, der passer til din personlige indretning og stil. Alle buketter findes i tre forskellige størrelser; small, medium og large. Man kan både bestille enkelte buketter og faste leveringer af blomster på abonnement – eksempelvis ugentligt, hver 14. dag eller en gang om måneden, og kan falde på netop den ugedag man selv ønsker – altid med levering lige til døren. Prisen for en buket er 199 kr. for den lille, 249 kr. for den lidt større og 299 kr. for den store – og det inkluderer alt. Lige fra blomster, til stilren indpakning, personligt kort og levering til døren over alt i Danmark.

Besøg POSY’s online blomsterunivers her

NORDIC CHIC
Lyse, nordiske og meget årstidsbestemte buketter. Det vil ofte være simple buketter af få materialer, bundet op i forskellige længder.


MARK-STYLE

Smukke og løse bundter af blandede danske og nordiske markblomster i forskellige længder. Ofte til høje arrangementer.


POETIC TOUCH
Dekorative, kompakte og klassiske buketter med et haveinspireret udtryk og afstemte farvenuancer.

Kommentarer

 1. Hvor er det bare et fint koncept, Interflora har lanceret (: Jeg har vildt meget lyst til at bestille en Nordic Chic-buket. Tak for tippet (:

  1. Det er så fint. JEg er også helt dårlig med det! Og priserne er jo super gode, og hvem kan ikke bruge friske blomster hver 14. dag?

 2. louiseandrea - 4. januar 2016

  Det er et perfekt koncept og så glad for du har tippet om dette. 🙂 TAK.
  – Louise

  1. Det er så lækkert! Jeg er også fan.. Godt det kunne bruges!

 3. Arj hvor er det bare flotte buketter. Alle sammen 😀 Super godt tænkt af Interflora. Det minder stilistisk utroligt meget om buketterne fra københavnske Flower Tales.
  Jeg kunne godt tænke mig et abonnement, men hvis man bare skal have en buket hver 14. dag, så er det alligevel 6,500,- på årsbasis.
  Det kan man få ret mange løse blomster for hos en grønthandler, råber min indre jyde, ha ha!

 4. Min gamle mor på 92 år får en buket hver måned. Jeg vil hellere give hende blomster mens hun er i live, end lægge på hendes gravsted den dag hun ikke er her mere.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret