Kategori -
4. oktober 2016

Nye smukke efterårsfarver fra Sadolin


Sommeren er officielt forbi, og kalenderen siger efterår. Med efterår hører lækre efterårsfarver, og disse farver har Sadolin netop givet deres bud på, hvordan de mener kan se ud. De er kommet med otte trendy efterårsfarver. En række neutrale nuancer– Creamy coconut, Cool Sand, Sandcastle og Smoked Oak. Samt en række lyse pasteller; Vanilla Cream, Cool Mint og Soft Blush, samt den fyldige mørkegrønne farve Ocean Green.
Sadolin har tidligere bevist hvordan lidt farve kan skabe forandring til ens hjem. Ved at male fx. én enkel væg, en skuffe, et hjørne i kontoret eller måske et helt møbel kan det skabe en stor forvandling. En stor forvandling der med en minimal indsat kan gøre almindelige, kedelige rum kreative og indbydende. Det eneste du skal bruger, er lidt farve og fantasi – derefter er det bare at gå i gang med din egen mini-makeover! Se bare videoen her nedenfor (og billedet øverst), hvor Sadolin giver dig deres bud på, hvordan et ældre standardkøkken og en uudnyttet væg i et hverdagsrum får nyt liv. De er gået ud fra de møbler og ting, der allerede findes i rummet, og har kun tilsat maling og en enkel styling.

Tone-i-tone er en stærk farvetrend, som i kollektionen er repræsenteret af en række neutrale nuancer – Creamy Coconut, Cool Sand, Sandcastle og Smoked Oak. I kombination med de lyse pasteller Vanilla Cream, Cool Mint og Soft Blush, samt den fyldige mørkegrønne farve Ocean Green, giver disse basisfarver ganske enkelt et stilsikkert resultat.
Farvekoder: Røget Eg F1.03.27, Soft Blush C8.10.70 og Cool Mint N9.05.83 og Ocean Green, N8.40.21.
Farverne er tilgængelig hos forhandlerne fra uge 37 og ligger til ca. 799 kr. / 10 L.

Du kan downloade app’en Sadolin Visualizer gratis i AppStore og GooglePlay . Med den kan du teste alle farverne før du maler og se hvad der fungerer bedst i netop dit rum.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret