Kategori -
7. februar 2016

Nursery room in the making

Vi er stadig i gang med projekt børneværelse. Altså, ikke i den forstand at lillepigen får sit helt eget værelse allerede nu. Den første tid kommer hun jo til at sove inde ved os. Men vi synes det er rart at have tingene på plads ift. pusleplads, tremmeseng, opbevaring til tøj og bleer og den slags. Derfor har vi inddraget noget af kontoret til babyværelse. Her er hvad vi har nået indtil nu.

Tremmesengen er fra IKEA (denne). Jeg valgte at lytte til mange af jer og min storesøster inkl. Drømmen var egentlig en Juno-seng (aka. Lille Per sengen), men da den ikke kan hæves sænkes og desuden koster en pænt sjat penge, valgte vi altså den praktiske og budgetvenlige løsning. Så kan lillepigen altid få en Juno-seng på et senere tidspunkt, når hun ikke behøver tremmen mere. Bøgerne er fra da Lasse var lille. Det er jo et hyggeligt minde, og hverken Peter Plys og Gummi-Tarzan går aldrig af mode, vel?

Hvor er sagerne fra? Lysboksen er købt på ebay (her), men A Little Lovely Company har også lavet nogle rigtig fine nogen (her). Flagranken er fra Fabelab og er købt via Lillelykke.dk (her) Babysengetøjet med de små papirsfly er fra Liewood og er købt via LirumLarumLeg (her) Jellycat kanin bamsen er købt samme sted (her)


We are still in the process of the nursery room for our little girl. Well, se will not have her own room yet, but we think it is nice to have things done before her arrival. Changing table, crib, storage for clothes and diapers and such things. Therefore, we have included half of the office to the nursery room. This is what we have achieved so far.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret