24. august 2017

Lidt facts om den diskokugle vi havde til brylluppet

Jeg får seriøst mange henvendelser, om den store diskokugle vi lejede til vores bryllup. Derfor tænkte jeg, at det måtte være på sin plads at give den lidt ‘taletid’ her på bloggen.

Vi lejede en diskokugle i en 100 cm udgave hos Diskotekerne for ca. 800 kr. Den vejer 40 kg ca. og blev leveret i en KÆMPE sort ‘flight case’ (vi skulle dog selv returnere). Normalt skal man selv stå for at både hente og returnere, men da firmaet alligevel var i nærheden af vores bryllupslokation, ringede de og spurgte om de ikke skulle levere den til os, når de nu alligevel var i nærheden. Det siger man jo ikke nej til. Med kuglen medfølger motor og nødvendige kabler for tilslutning. Dertil lejede vi to “scannere”, som er spots der kan fokuseres. Det er dem man normalt bruger, men forhør dig evt. med firmaet. Vi lejede en af de største diskokugler, eftersom vi havde et kæmpe stort lokale at arbejde med. Det fungerede vanvittigt godt.

I kan se diskokuglen i slutningen af vores bryllupsvideo, og ellers har jeg forsøgt at samle lidt billeder her til indlægget. Jeg kan virkelig varmt anbefale en diskokugle, det giver altså lige det ekstra. Det gav den fedeste stemning til selve festen, helt magisk. Vores seje Dj havde medbragt en røgmaskine, hvilket virkelig toppede det hele (se det i videoen), og jeg vil til hver en tid leje en diskokugle igen. (Hvis vi altså skal holde stor fest igen en dag!)

Hvis du har nogen spørgsmål, så fyr bare løs. Så skal jeg besvare efter bedste evne.

Som man måske fornemmer billederne, giver diskokuglen altså en ret fed effekt med små lysende prikker over det hele. Det var simpelthen så flot og magisk. Meget flottere i virkeligheden, men sådan er det jo ofte. Alle ovenstående billeder er taget af Storybook Studio. Nogle af billeder (de lidt aflange) er screenshots fra bryllupsvideoen, for at vise effekten med lyset og spejlene på kuglen. SÅ flot! Sidste billede herunder er dog mit eget.

Diskokuglen blev leveret i den her KÆMPE sorte ‘flight case’. Seriøst, den var stor! 

Kommentarer

 1. Hej Mille. Super inspirerende billeder fra jeres bryllup, det så så dejligt ud og jeg stortuder så snart jeg ser videoen 🙂 Jeg skal selv giftes 16.6.18 og vil tyvstjæle en masse af jeres ideer 🙂 Men hvor har i alle lyskæderne fra? Mange hilsner Tine

  1. Hej Tine,
   Hvor fantastisk! Tillykke 🙂 Det kan du altså godt glæde dig til. Gid det var mig, igen.
   Dejligt du kan bruge en masse herfra. Ønsker jer den BEDSTE dag! <3 <3 <3
   Vi lejede lyskæder samme sted som stole, borde osv.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret