Kategori -
12. april 2018

New York – here we come!


Juhuuu! Oh yes. Vi købte flybilletter til New York i går aftes (og nyt pas med mit nye efternavn. Av det er også dyrt!) Men hey New York – here we come. Og jeg glæder mig SÅ meget!
Vi har været der to gange før, men begge gange har været om vinteren med sne og (seriøse) frostgrader. Så vi glæder os naturligvis ret meget til at opleve yndlingsbyen med plusgrader og (forhåbentligt) masser af sol.
Vi skal afsted i slutningen af maj og vi skal (selvfølgelig) have Frida med. Vi skal derover fordi Lasse skal netværke med nogle fra hans branche og endvidere besøge en ret sej mikrogrønt-farm, som ligger i New York. Ret tjekket! Så det er både business & pleasure. Resten af tiden skal vi hygge, opleve, spise og hygge meget mere. Vi har heldigvis set det fleste turistede ting, så den står på ren nydelse.
Nu leder vi så efter et hotel. TAK til alle jer der har smidt mig en masse gode tips på Instagram allerede. Vi gider ikke Airbnb, for vi bare gerne slappe helt af uden at skulle tænke på rengøring og den slags. Vi har desuden haft dårlige erfaringer med Airbnb tidligere, så vi er liiidt skeptiske. Ha! Men vi er åbne for både Brooklyn, Williamsburg, Manhattan og New Jersey. Men vi vil nu helst bo i centrum af det hele.  Men altså.. så længe vi bor tæt på en subway, så går det nok.
Er der nogle af jer der har været i New York med klapvogn og børn? Er det ok nemt at komme rundt og sådan?
Smid mig endelig alle jeres bedste tips med børnevenlige morgenmadssteder og generelt spisesteder, gode legepladser, gode oplevelser (med børn), fede forretninger og den slags. Vi skal helt sikkert i Zoo, og en tur i Central Park og sådan, men ellers er jeg temmelig blank. Ha! Vi har kun været der uden barn, og det er jo altså bare en lidt anden slags (ego)ferie.
På forhånd taaaaak ♡
Alle tips tages imod med kæmpe kyshånd. 

{ Lækker brunch i 2014 på Jack’s Wife Freda }

Kommentarer

  1. Fantastisk Caroline. Man kan altid regne med dig! TAK! 🙂 Den må jeg læse med det vuns.

 1. Vidunderligt at se dig rejse rundt i verdenen! Jeg har rodet lidt med noget udsmykning til mit kontor, faldt over planteudsmykning – http://gamstdanplant.dk/ Har du været ude i noget af det samme? 🙂

  1. Ja, det bliver skønt! <3
   Har ikke kendskab til planteudsmykning, men det lyder VILDT sejt!!!!

 2. Helle - 12. april 2018

  Hej hej. Uuhhh jeg er lidt (meget) misundelig – er fuldstændig vild med NY, så gad da godt lige afsted også. Må så bare nøjes med at nyde dine billeder, som du forhåbentlig smider på instagram… 😉
  Jeg kan anbefale dig at kigge ind hos lovetaza.com, hvis du ikke allerede kender hende. Hun har en fin NY guide liggende med diverse anbefalinger. Både til de forskellige områder, byens bedste pizza og til hvad man kan gøre sammen med børn i NY. Rigtig rigtig god tur 🙂

  1. Hehe.. du skal da bare med i kufferten! 😀 Jeg skal nok dele en masse. Tænker da også at lave en NY-guide. Det må næsten være på sin plads, hva?
   Jeg har støvsuget Lovetaza for gode tips! Hun er jo så sej. Men tak for endnu et tip om hende. 🙂

 3. Hvor er jeg spændt på at høre om New York med barn, jeg har fået en tur af min kæreste når jeg bliver 30 til oktober uden vores datter, men jeg kan mærke det ikke føles rigtig at rejse uden hende. Så glæder mig til at læse om jeres erfaringer og oplevelser, så jeg forhåbentlig kan overtale min kæreste om at vi skal have Clara med 🙂

  1. Ej hvor dejligt Liselotte. Tillykke med din kommende 30-års, og fed gave! Men forstår dig så sandelig godt. De små mennesker er jo en stor del af ens liv. Jeg ville ikke kunne rejse uden Frida, ikke mens hun er så lille. Ville max kunne være væk fra hende i 2 dage tror jeg! Argh! Haha..
   Er også spændt på vores tur i New York MED barn. Det er jo altså bare lidt noget andet med et lille barn og klapvogn. Men er sikker på det nok skal gå fint. Jeg skal nok lave en guide 🙂

 4. Anne Louise - 12. april 2018

  Glæder mig til at læse med om jeres tur, ELSKER New York og ku’ godt blive ret lun på idéen om at tage derover med vores dreng på 2 – så nogle erfaringer og tips og tricks kunne være meget relevante ?? God søndag ☺️
  Anne Louise / http://www.latteinmyhand.dk

  1. Hej Anne Louise,
   du kan tro vi også glæder os! Men jeg er spændt på, hvordan det vil gå med klapvogn og en (næsten) to-årig! Men mon ikke vi klarer den 🙂
   Der skal nok komme masser af tips. Det har jeg nemlig selv kigget meget efter, men det er ikke meget man kan finde. Ihhh! Så jeg skal nok dele ud af mine oplevelser og erfaringer. Knus

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret