21. maj 2016

Slyngevugge med fald-i-søvn garanti til din baby

Vi har valgt at købe den famøse Natures Sway slyngevugge til vores baby. Rygtet siger, at den giver de små ro så de sover igennem. Jeg har endnu ikke hørt om nogen, hvor den ikke virkede. Så nu prøver vi altså. Jeg har købt den af en gammel kollega til en fornuftig pris, så vi slog til. Viser det sig, at det ikke dur til vores pige, kan vi altid skille os af med den uden at være blevet ruineret. 

Men det jeg tænker er smart ved den er, at den kan vugge op og ned pga. fjederen der sidder på. Dette skulle gøre babyen tryg. Desuden medfølger et “karmbeslag” der gør, at man kan sætte vuggen op på alle dørkarme, så den kan tages med rundt og hænges op over alt. Karmbeslaget er et metalbeslag der ligesom en tang griber fat over karmen på hver side af døren. Det vil sige at døren skal stå åben og køjen kommer så til at hænge midt i døråbningen. Det kan være lidt upraktisk at døren skal stå åben, men til gengæld er det meget rart at kunne bruge den andre steder, hvor der oftest ikke er en krog i loftet. Nu har vi ingen dørkarme herhjemme, så Lasse har lavet den her smarte pind, så den nemt kan tages ned. Derudover kan slyngevuggen hænges i et træ ude i haven, så man kan have baby sovende ude i haven.

Køb slyngevuggen her. Via Sneglehuset.com kan man prøve slyngevuggen derhjemme i 14 dage og er det undtagelsesvis IKKE det rigtige produkt til dig og dit barn, kan du returnere den og få dine penge igen (du betaler dog fragten frem og tilbage). Læs mere om det her

Hvad har I af erfaringer med Natures Sway slyngevuggen? Del gerne.

Psst.. ved godt dynen ikke skal ligge der, for baby kan hurtigt få det for varmt. Det er mest for billedernes skyld, så det ikke så så tomt ud, mens vi endnu ingen baby har. 

photos: Sonoma Seven

Kommentarer

 1. Nina - 21. maj 2016

  Vi købte vores sway nogle uger efter fødslen. Jeg vil for altid anbefale alle kommende forældre at anskaffe den. Hos os er den ikke babys primære sovested, men vores redning de dage hvor han ikke kan falde til ro selv. Der kan være dage med fødselsdage og mange indtryk, de dage hvor han skal passes osv, hvor han så kan blive hjulpet til søvnen. Eller når han græder trøstesløst, hjælper den ham også. Fantastisk!
  Hvor er den fine kæde fra?

  1. Dejligt at høre, den virker hos jer! 🙂 Juhu! Jeg håber sådan min lille pige vil blive glad for den også 🙂 Ja, jeg har godt hørt at den primært anvendes som en “redning”, og ikke som reelt sovested. Det er jo så smart, at man kan tage den med sig. Vi er fx ofte i sverige i sommerhus, så der ville det være skønt at kunne medbringe den, hvis hun ikke vil sove.
   Kæden er fra Luckyboysunday! 🙂

 2. Camilla Wiborg Svitzer - 21. maj 2016

  Vi har også købt den som en redning og seng nr 3-4 stykker.. ?
  Det er så svært at vide hvad der fungere.. ?
  Hvor lang er den træpind som din kæreste har lavet.. Vores problem er at vi gerne vil gave den hængende i loftet men at vi har højt til loftet så, vi havde overvejet en lang kæde, men den der træpind løsning ser noget flottere ud ???

  1. Nej præcis! Vi har også 3 muligheder nu, så må vi jo se hvad lillepigen har lyst til! 🙂
   Hmm.. Ved faktisk ikke hvor lang pinden er. Vi har bare skåret den til så den passer til, at vi kan nå den, nemlig for at kunne tage den nemt ned. Den der lænke er jo umulig at nå, hvis man gerne vil have mulighed for at flytte den. Vi har nemlig sat kroge op flere steder, så hun kan ligge hvor vi er.

 3. Camilla Wiborg Svitzer - 21. maj 2016

  Lige præcis, det er også det vi gerne vil kunne.. ? Men synes sådan en lang kæde er ret grim at have hængende.. Havde slet ik tænkt på den løsning med pinden? Er det en rundstok med krog i eller hvordan er den lavet? ?
  Har du mulighed for at vise billeder af hvordan det ser ud når den hænger i loftet..?

  1. Sådan havde vi det også. Ja, det er bare en rundstok, og så har Lasse sat kroge i hver ende. Kan godt lige tage nogle billeder af det og lægge op her i indlægget.

 4. Charlotte - 21. maj 2016

  Kan man mon hænge den i et gipsloft? eller skal der være noget bærende bag ved som ophænget får fat i? Fx en bjælke…

  1. Det bedste er hvis man kan få fat i noget. Vi har dobbelt gipsloft, og har placeret krogen tæt ved bæringen. Vi har desuden købt en speciel krog beregnet til gips, som folder sig ud på bagsiden. Kan ikke huske hvad den hedder, men spørg evt i byggemarkedet. Vi købte vores i bauhaus.

 5. Maria - 21. maj 2016

  Jeg vil lige aflive en søvn-myre. Du skriver “Rygtet siger, at den giver de små ro, så de sover igennem” – men nu er det bare ikke meningen at (amme)babyer skal kunne sove igennem, før de begynder på fast føde (eller nogle få kan, hvis mælken er meget fed, hvilket er genetisk betinget). Jeg har en søn på snart 11 uger, som sover rigtig godt om natten (som hos ham varer fra ca 20.30-ca 05.30) – dvs. han vågner oftest kun én gang i det tidsrum, hvor han så er vågen 1-1,5 times tid til en masse amning og skiftning. Bare så du ikke har urealistiske forventninger til vuggen, hvis du har tænkt dig at fuldamme ?

  1. Hej MAria,
   Tak for dit svar! Hos os har vuggen heldigvis virket, som jeg har hørt rygtet sige. Jeg havde ingen urealistiske forventninger, ved (vidste) godt at der kan være forskel på babyer og forskellige teknikker til ro/søvn, produkter osv. Men heldigvis for os har vores pige har sovet igennem fra day one. Der er naturligvis forskel på babyer, men her virkede vuggen som rygtet sagde. Nu sover hun så heller ikke i vuggen om natten, men vi bruger den mest til at få hende til at falde til ro i. Nu er hun 3,5 måned og vi har kun haft glæde af vuggen, og hun sover fortsat igennem – også om natten.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret