Kategori -
10. august 2017

Næste DIY til børneværelset: Et hus

Jeg har mange DIY-projekter i pipelinen, og et af de næste projekter bliver at bygge et lille hus til Frida. Jeg har længe gerne ville lave en hyggekrog til hende. Hun virkelig bare at sidde for sig selv og lege med alt sit legetøj herhjemme. Derfor vil jeg gerne skabe en rigtig legekrog til hende.

Jeg har derfor planer om at opgradere hendes værelse med et hus. Min umiddelbare tanke er, at det skal bygges i krydsfinér og bare holdes helt råt. Det skal hverken males, lakeres eller tapeseres. Ihvertfald ikke i første omgang. Måske kommer der en lille skorsten på, et lille vindue, hvem ved.. det her er blot inspiration, Tanken var så den at finde en stor madras (evt. en af de smarte 3-fold madrasser fra by Klip Klap), som kunne stå derinde og ligesom være “omringet” af huset. Hun fik et IKEA legekøkken i dåbsgave af min søster og svoger, men vi har endnu ikke fået det hjem, da vi ville vente til hun blev lidt større. Men NU er hun ved at være stor nok. Hun er ihvertfald smadder glad for at lege, med det legekøkken de har nede i vuggestuen, så nu skal det være. Rebstigen har vi liggende. Den fandt jeg i storskrald for nylig, helt ny i plastikpose og det hele, så den hapsede jeg altså. Haha.. ja, jeg er en “skralder” når det gælder sådanne ting. Den fejlede jo ingenting.

Jeg synes det ser SÅ fint ud. Så når Lasse holder lidt feriefri i den nærmeste fremtid skal der bygges, hygges og leges!

Det her er mit inspirationsboard. Fint, ik? Måske jeg skulle lave en video af hele processen? Er det noget I gider se?

♥ Rebstige (her)
♥ Madras fra by KlipKlap (her)
♥ Aber der cykler (plakat) fra Michelle Carlslund

♥ Big stuffed whale (her)
♥ Gulvtæppe fra Lorena canals (her)
♥ IKEA legetøjskøkken (her)
♥ Opbevaringskurve fra Bloomingville (her) og den gule fra Lorena Canals
♥ Lampe fra CamCam (her)
♥ Plakat med ens babys rigtige mål, kan tilpasses (her)

Kommentarer

 1. Annia - 10. august 2017

  Det vil da være fedt at følge med i ?
  Hvordan opbevarer du det farverige legetøj, som ikke lige passer ind i dit flotte inspirationsboard? ☺️

  1. Hej Annia,
   Fedt at høre. Det må jeg se om jeg kan lave en video af, så 🙂 En lille før/efter-under-processen-video! Hehe..
   Jeg opbevarer det i kurve og kasser 🙂 Tro mig, det flyder hver dag.. men samler det hele i kurve og kasser! Det hjælper gevaldigt 🙂

   1. Annia - 10. august 2017

    Den “besværlige” del af værelset vil også være rigtig fed at se på videoen ? tak for svar ☺️

    1. Haha.. ja ik! Jeg må se om jeg kan få lavet en video ?

 2. Hvor bliver det fint – sender fluks link til min datter, som venter en lille pige til november, for hun søger efter gode ideer til værelset:-)
  God weekend!

  1. Hvor dejligt Tina. Tillykke med det kommende barnebarn 🙂 og tak for deling! God weekend!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret