Kategori -
19. september 2018
Annonce for byKlipKlap

VIDEO: En multifunktionel foldesofa til børneværelset (og resten af hjemmet)


Vi har endelig fået os en perfekt og børnevenlig sofa til Fridas værelse – oh well, som sagtens kan bruges til hele boligen that is. Også i “voksen afdelingen”. Men hvad er en børnevenlig sofa egentlig?
Det perfekte scenarie må være en sofa der både er pæn og smart, holdbar og slidstærk og ikke mindst enormt praktisk i forhold til pletter og nussede børnefingre. For sådan nogle børnefingre har det med at blive nussede fra tid til andet. Ha! Derudover skal den også være god til alt lige fra tumlen og leg til saftevand og førnævnte nussede fingre. Den helt rigtig sofa til børnefamilien skal nemlig kunne finde sig i meget, så det er en god ide at vælge den med omhu.
Heldigvis findes den perfekte sofa til børn, faktisk!
Det er by KlipKlap der står bag, og du kender måske allerede deres smarte foldemadrasser? De har for nyligt lanceret en ny type foldemadras, som jeg altså kalder for en børnesofa. Nu er det her ikke en sofa-sofa i den forstand, men en slags sofa vil jeg nu alligevel være så fræk at kalde den. Den er stilfuld og passer ind i vores og de fleste andres indretning. Både i de voksnes omgivelser men også på børneværelset, og så er den bare helt vildt praktisk og funktionel. Egentlig er det en madras, men den kan altså foldes på rigtig mange måder, og en af foldemulighederne er altså, at den ender ud med at være en slags sofa.
Den har et behageligt ryglæn, hvilket gør at den kan stå frit i rummet. Vi bruger den fx ofte i stuen midt på gulvet, både som sofa men også foldet ud så den bliver en stor madras, hvor vi læser bøger og tumler rundt (Vi = Oh yes! Både mor og barn. Ha! Bliver aldrig rigtig voksen). Den er helt genial til hyggestunder med tegnefilm, højtlæsning, spil og leg. Til daglig står den på Fridas værelse ved siden af hendes seng. Den er slået sammen så hun selv kan kravle op og ud af sin seng. Om dagen folder vi den ud og bruger den til filmhygge og spil eller også laver vi “hule” eller tunnel-leg med den, og om aftenen inden sengetid læser vi godnathistorier. Nogler gange slæber vi den ind i stuen og folder den helt ud som en ekstra madras til rigtig weekendhygge, duplo-byggeri, tumlen og til at stene film på.
Når vi har den foldet næsten helt ud, giver vi lige “ryglænet” et buk, så Frida kan klatre henover den. Det elsker hun. Man kan også lige læne hovedet på den når man ligger ned. Den er god til motorisk udfoldelse og vi kan bruge timer på leg, spil og nærvær. Den kan bruges til alverdens ting og sager; leg og hoppen, kravle gennem tunneller, slå koldbøtter eller bare til at dase på med en iPad eller foran fjerneren.
Jeg har lavet en lille stemningsvideo, som du kan se her nedenfor. I videoen viser jeg bl.a. hvordan man kan bruge foldemadrassen. Her kan du se den i forskellige rum, som stuen og børneværelset men samtidig også se nogle af de mange forskellige foldemuligheder der rent faktisk er. Smid meeeeeget gerne videoen et like på min Youtube-kanal og husk at abonnér på min kanal for at få se nyeste videoer. Så får jeg samtidig også en indikation på, om det hersens videohejs er noget du gider se.

Nå, men tilbage til foldesofaen her. Madrassen er i sådan en blød men stadig formfast koldskum, som ikke synker sammen under brug. Den er betrukket med kraftig og slidstærk møbelstof og kommer i forskellige farver. Tekstilet er sådan et materiale der er nemt at holde ren, og vi har faktisk bare kunne tørre den af med en fugtig klud ved mindre uheld. Det er lidt skægt, for tekstilet på foldemadrassen er fuldstændig identisk med det på vores sofa i farven. Så når den står i stuen ser det faktisk helt vildt fint ud. Men altså, uanset hvilken type sofa eller andre møbler man har i hjemmet er de hersens foldesofaer så simple og fine i designet, at de nemt passer ind til resten af indretningen.
Foldemadrassen måler lidt over 2 m når den foldet helt ud, hvilket gør den genial som en slags ekstra gæsteseng. Så har man altid en ekstra seng til rådighed hvis man har gæster. Og har man større børn, men ikke plads til en stor seng på børneværelset, så kan den også bruges til overnattende legekammerater. Det er sgu da smart!
Er du nysgerrig efter at vide mere om KK3 Fold Sofa-madrassen, så kan du læse meget mere om den lige her. Vores model hedder KK3 Fold Sofa og er i sådan en multigrå farve med sorte knapper. Men den findes også i mørkeblå og mørkegrå.

Photos & video: Sonoma Seven

Kommentarer

  1. Lisbet - 19. september 2018

    Du er virkelig god til at lave videoer! 🙂

  2. Ih hvor er den bare lækker og smart! 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret