Kategori -
6. november 2017

MONDAY BLUES


Lidt af de ting jeg går og drømmer om, og har på ønskesedlen netop nu. Der er gået både elektronik og selvforkælelse i den.
Jeg burde virkelig opgradere både med ny telefon og nyt kamera. Især sidstnævnte. Der kunne jeg godt bruge et godt kamera til både billeder men også video, da jeg gerne vil lave meget mere videoindhold til Jer. Synes at jeg har hørt godt om det retroinspirerede Olympus Pen F, det er smart fordi det er kompakt, og jeg kan derfor have det med i tasken. Nogen der har erfaring med lige netop dét kamera eller andre gode kameraer? Det skal være godt til både billeder og video.
Så er jeg også ret hooked på en ny telefon. Den er blevet så åndssvagt langsom min “gamle” 7’er. Gad godt have 8 plus, men at bagsiden er i glas irriterer mig altså lidt. Hvorfor har den glas på bagsiden, det er da om noget upraktisk. Men det kan et cover vel klare? Tænker bare om det knuser hvis man taber den, selv med cover på?
Peel masken har jeg længe ville prøve, samtidig er jeg vidst ved at være voksen (gammel?) nok til at bruge det der anti-age. Rudolphs produkter har jeg alle dage været fan, så den her er noteret.
Og til slut gad jeg virkelig godt snuse rundt i URBA JUNGLE bogen. Planteglad!
Reklamelinks:

  1. iPhone8+ i farven space grey
  2. Olympus Pen F kamera
  3. Skøn plantebog ‘URBAN JUNGLE – Living and styling with plants’ af Igor Josifovic og Judith De Graff
  4. Forebyggende anti-age creme fra Rudolph Care
  5. Lækker peel maske fra Ecooking

 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret