Kategori -
24. juli 2017

Monday blues: Delikat og sort

Snoopy bordlampe fra Flos / Taske fra Stolbjerg / Pude fra Skriver Collection
BlackPOWDER sofabord fra Thorup Copenhagen / Lædersofa fra CasaShop

Så blev det endnu engang mandag. Jeg forstår slet ikke hvor tiden bliver af. Jeg når IKKE en dyt af hvad jeg har planlagt. Kender I det? Oh well, jeg når dét jeg når.. og det jeg ikke når i dag, når jeg (formentlig) imorgen. Jeg har samlet lidt delikate sorte sager. Alle står højt på ønskelisten. Især den lækre lædertaske fra Stolbjerg. Jeg mangler virkelig en lille praktisk taske, bare lige til de mest nødvendige ting som mobil, nøgler, dankort – bum! Den her ville være god, og hvor tjekket er det lige, at man kan få sine initialer på? Det synes jeg er ret sejt. Jeg er også helt forelsket i Snoopy lampen, den må jeg eje en dag.
Ligeledes er jeg helt dårlig efter at få et BlackPOWDER sofabord fra Thorup Copenhagen, måske 120×120, hvis jeg kan overtale Kasper til at lave sådan et. Haha.. Jeg er tosset med den lækre overfladebehandling bordene har, som gør at hvert bord er unikt. Smukkeste design! Sofaen er også ret rå, men måske liiiidt for “drengehybel” (jeg bor kun i sort og hvid-ish.. I kender stilen ik?) Den kommer også i sådan en lækker varm cognacfarve, men den passede jo ikke lige til indlægget. Haha.. Ej, det kommer jo helt an på, hvordan man sammensætter møblerne og farverne ellers. Synes den kan et eller andet. Puden fra Skriver er nyt design, og det salt&pepper-look er ret fedt, synes jeg. 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret