Kategori -
19. oktober 2014

Molecular lighting

 photo Skaeligrmbillede2014-10-17kl160214_zps5a86a3b9.png photo Skaeligrmbillede2014-10-17kl160240_zpseb9cf459.png

Jeg er helt skudt i House Doctors nye skulpturelle lampe. Jeg synes den er helt vildt smuk! Jeg har jo en svaghed for glødepære, og anderledes lamper. Kan lige forestille mig den her hænge i en hall med god højde til loftet, novra det kunne være flot. Det er ikke noget jeg kan prale af at have herhjemme, så har ikke umiddelbart noget sted til den synes jeg. Øv! Men jeg har skrevet den bag øret, til den dag jeg (måske?) får en lejlighed/hus med højt til loftet. Er det ikke noget de fleste af os drømmer om? Hehe.. Jeg drømmer videre. Flot er den!

Find lampen her.

_

I got a big crush on this sculptural lamp from House Doctor. WOW! It’s crazy beautiful. I imagine how nice it would be in a hallway with high ceilings. I haven’t got the space for that in my apartment, but I’ve put on my wishlist! Maybe some day I will have space for it. Maybe.. For now, I’m just dreaming about it. 

Find the lamp here.

Kommentarer

  1. Jeg er helt vild med dem! Ville godt have en som spisebordslampe. Det ville man vel godt kunne ik?

    1. Jeg synes også de er vanvittigt pæne! Joooo hvis man har plads. Det ser lidt ud som om at man skal have højt til loftet synes jeg. Har ikke set den live!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret