Kategori -
18. juli 2017
Annoncebeskrivelse

Moderne husholdning: Ingen fy-fy ingredienser og med dejlig duft!

Lad mig introducere dig for et nyt dansk brand, der har taget min indre rengøringskone med storm. Haha.. det lyder lidt crazy, I know. Det her er Humdakin. Et nyt dansk firma, som designer og producerer kvalitets- & miljøbevidste produkter til den moderne husholdning og hudpleje uden parabener. Alt er inspireret af de danske kyster og skove, og indeholder nordiske ingredienser; havtorn (mums!), kamille (mums!) og salvie (mere mums!) der altsammen tilføjer produkterne en behagelig duft og leverer et effektivt resultat, uden at skade på huden.

Tekstilkollektionen er inspireret af 1950’ernes teknikker og fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld, og alt bliver produceret på fabrikker med ordentlige arbejdsforhold. Det kan vi lide. Jeg har været så heldig, at få lov at teste disse herligheder, så lad os da lige gennemgå dem sammen:


Den skønneste universalrengøring jeg har prøvet til dato ser du længst til venstre her i billedet. Den dufter fan-tas-tisk!!! Sæben og håndcremen er ligeledes virkelig nogle dejlige produkter. Især håndcremen er jeg fan af. Jeg har evigt tørre hænder, og bruger den gerne flere gange dagligt.

UNIVERSAL RENGØRINGSMIDLET (tv.) har vitterligt mest fantastiske duft jeg længe har duftet til! Jeg ser ethvert børnefrit og ledigt øjeblik i hverdagen til at vaske gulve og tørre overflader. Haha! Ej, men seriøst.. den her duft er åndssvagt god. Hele lejligheden efterlades med den her lækre og friske duft, som holder i lang tid. Mums! Og selvom den er fri for grimme ting er det altså en effektiv universalrenser. Den har fjernet alle urenheder fra vores lakerede trægulve. Mindst lige så godt, som alle de andre skrappe fyfy-midler, og så vil jeg altså hellere bruge den her, som er et bedre og sundere alternativ både for mig, men også vores kære jord. Dernæst kan jeg godt lide at vaske vores gulve med et ordentligt vaskemiddel, som også er godt for Frida når hun nu kravler rundt dernede hele tiden. Gulvvask med ekstra god samvittighed. yay! Find den her.

OPVASKESÆBEN (i midten) er fyldt med lækkerier, som havtorn og salvie. Mums + mums = lækkert! Sammensætningen af disse fjerner nemt fedt og snavs. Produktet fungerer upåklageligt som rengøringsmiddel, da det netop har en god rengørings- og affedtningsevne. De specielle sammensætninger af ingredienserne i opvaskemidlet her, hjælper også med at beskytte huden, som bliver efterladt behageligt bløde. Produktet har desuden en langvarig duft ligesom universal rengøringen ovenfor, hvilket jeg personligt synes er vildt lækkert! Mmm.. Find den Find den her. 

HÅNDCREMEN (til højre) skrev jeg faktisk lidt om i dette indlæg. Den har også en virkelig dejlig duft. Jeg synes den dufter sådan helt af frisk havduft, eller sådan noget. Den er blid i konsistensen og tørre hurtigt ind. Cremen indeholder ingredienser som havtorn og kamille, der jo er kendt for deres omsorg og beroligende egenskaber. Mm.. bliver helt salig bare ved tanken og der er afhængighedsgaranti! Find den Find den her.


DE LÆKRESTE STRIKKEDE TEKSTILER… 
Den fineste lille strikkede karklud med ekstra fin læderdetalje. Vi er i gang med en større udskiftning af karklude herhjemme. Jeg er helt flov over at indrømme det, men vi har simpelthen været for sløve til at bruge den lyserøde klud. Puha og fy-fy! Det er jo absolut ikke godt for miljøet. Det dur altså ikke. Jeg vil gerne være god ved vores jord, og her kan jeg gøre en forskel. De strikkede karklude er fremstillet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, og kan bare smides til vask efter brug. Smart! Man kan købe dem i mange fine farver, som gul, beige, grøn, blå, lyserød.. du vælger selv. Man kan købe dem i både 3-pak og 7-pak. Så bliver det altså ikke nemmere. 
Viskestykkerne er i samme materiale som de farvefine karklude. Køkkenhåndklæder fås ligeledes i smukke nordiske farver, og har samme fine læderdetaljer samt en lille hank. Jeg tænker, at både karklude og køkkenhåndklæder er en god og anderledes idé som værtindegave?
Find alle tekstilerne her


— Udgivet i samarbejde med Humdakin.

Kommentarer

  1. Zenitta Kämpfner Dam - 18. juli 2017

    Jeg har lige erhvervet mig hele serien, og Nøjh jeg er tosset med den også! Vil lige spørge hvor din fine zink/metal bakke er fra:)

    1. JA! Det er SÅ lækkert! Jeg skal også have en refill lige straks.
      Åh, der må jeg skuffe dig. Husker det faktisk ikke, har haft den i mange mange år.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret