Kategori -
2. oktober 2017

Mit nye liv som selvstændig

Pyha! Vi er ramt herhjemme. Af tidsmangel, søvnunderskud og sygdom-sygdom-sygdom. De sidste par måneder har vi været plaget af alt lige fra roskildesyge, virus og jeg er, as we speak, lagt ned med en grim omgang halsbetændelse. Kan ikke huske jeg har været så dårlig siden jeg var barn. Med virkelig høj feber, koldsved, ondt i halsen, ingen appetit og hele den smøre. Øv, altså. Udover det har vi været igennem en rigtig lang periode med kindtænder hos Frida, som virkelig har “trukket tænder ud”! Der har været et-eller-andet hver og hveranden uge den seneste tid. Nu gider jeg faktisk ikke mere sygdom! Farvel og tak. Heldigvis er jeg på penicillin og Fridas tænder er ved at være ok igen, så forhåbentligt (7-9-13) bliver dette sidste omgang med sygdom denne gang. Og så kan vi ellers se frem til at skulle til Dubai om en måned. YAS!

MEN udover sygdom og kindtænder går det ellers meget godt. Jeg har fuld knald på en masse spændende kampagner, stylingjobs og DIY-projekter. Og det er jo dejligt at det lille verdensfirma her går godt. Der har dog været lidt stille her på domænet, mest pga. “private” stylingjobs, som ikke har været arbejde i forbindelse med bloggen og sygdom ikke mindst.

Det går rigtig godt, synes jeg. Jeg har indtil nu bare siddet herhjemme, hvilket har været fint nok, men det er altså temmelig ensomt. Jeg mangler sgu noget stimulans og selskab fra gode folk. Jeg har ofte været på caféer eller siddet hos veninder m.m. men jeg har brug for et fast sted. Derfor er jagten gået ind på at finde en lille kontorplads. Jeg har fået mange tilbud, så nu skal der lige sorteres og mærkes efter, hvad der føles rigtigt. Jeg har muligvis et godt sted med gode og inspirerende mennesker, så jeg håber det falder i hak. Det kunne være godt!

Der er flere af Jer, som har skrevet og spurgt hvad jeg tjener mine penge på, nu hvor jeg ikke har pop-up reklamer, bannerannoncer osv. her på domænet. Er det events? Sponsoreret indhold? Jeg tjener penge på forskellige ting, og man kan vel kalde mig en slags blæksprutte, for jeg tjener ikke kun mine penge på at være blogger. Her på bloggen er det primært kampagner for diverse kunder. Udover bloggen har jeg en masse stylingjobs og arbejder som indretningskonsulent.

Jeg drømmer om mere video-content med bl.a. en masse DIY og andre sjove indretningsopgaver. Jeg skal vidst havde fundet mig en videomager som kan hjælpe mig, for det dur ikke altid helt selv, og Lasse kan (desværre) ikke altid lige hjælpe, da han jo selv arbejder. Men alting til sin tid, og lige nu er jeg stadig ved at finde mig til rette i det selvstændige liv med moms-afregning og alt det. Rom blev ikke bygget på en dag, så for nu er det ganske fint. Jeg er så priviligeret at have skabt mig et job jeg elsker og som, for vores lille familie, passer rigtig godt.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret