Kategori -
3. maj 2015

Mit nye job i PR-branchen

Billeder af Svanberg Grath Photography

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle Jer, hvad der sker her hos mig på jobfronten. Jeg har nemlig fået nyt job. Juhuuu! Jeg startede den 1. april som PR & event konsulent hos PR-bureauet Inside PR. Jeg tænker, at en lille introduktion er på sin plads, så I ved hvad jeg render og laver udover bloggen.

Inside PR er som navnet antyder, et PR og kommunikationsbureau der udelukkende fokuserer på møbel- & interiørbranchen. Inside PR holder til i de skønneste gamle københavnerlokaler i indre by, mere præcis i Store Kannikestræde. Faktisk lige mellem Rundetårn og Vor Frue Kirke. Virkelig et skønt område, synes jeg. Jeg bor et stenkast derfra, så kender området i indre by i forvejen, og jeg elsker det. Det har længe været et stort ønske for mig at arbejde hos Inside PR, eftersom at hele deres dna, deres arbejdsopgaver og de brands de arbejder med, er lige i min ånd. Da jeg fik tilbudt jobbet sagde jeg selvfølgelig også JA! Mine arbejdsopgaver spænder bredt og ikke to dage er ens. Det er virkelig fedt! Derudover er det jo ekstra fedt, at Inside PR er indenfor lige præcis det felt jeg VIRKELIG holder af: møbler, interiør og ikke mindst PR og kommunikation. Men det kan vidst ikke komme bag på nogen, hvis man er læser her på bloggen.

Jeg er blevet kundeansvarlig for en række af de brands som Inside PR repræsenterer, hvilket bl.a. indebærer presse- og kundekontakt samt udførelse af pressetekster og moodboards. Herudover er jeg den, der fremover kommer til at stå i spidsen for events og pressedage. Ikke nok med det, er jeg også den der er ansvarlig for at showroomet altid ser fint og indbydende ud. Jeg er simpelthen SÅ glad for, at Katrine og Charlotte har givet mig denne mulighed, og jeg er SÅ glad for at være blevet en del af det sejeste PR team. Jeg føler mig allerede 100% hjemme, og det føles virkelig som om, at jeg har været der altid.

Inside PR repræsenterer en række lækre brands indenfor interiør og møbler: Tom DixonAnour, Darø, Fabbian, David Trubridge, Frederiksberg Snedkeri, Jens Lyngsøe, Lampe Gras, Cambium, Lumini, Magis, Me too, Marset, Martela, Ment, Novel Cabinet Makers, New Works, Nyta, Perigot for Rossignol, Römer Design, Studio Italia, Lomonto, Paradisco Productions, Bernard Schottlander, Skriver Collection, Tonone, StrikAholic, DCW og Zero. Det er ingen hemmelighed, at jeg i fremtiden vil skrive lidt om de forskellige brands. Gider man ikke læse det, kan man jo scroll’e elegant henover disse indlæg. Men er I vimmer der er mange lækre sager blandt disse brands. Måske I allerede kender nogle af dem  i forvejen?

I kan læse meget mere om Inside PR lige her, og så vil jeg altså råde Jer til at følge med på Inside PR’s facebookside. Her poster vi løbende om alt lige fra produktnyheder, spændende nye tiltag i branchen, messebesøg rundt omkring i Europa til sjove oplevelser på kontoret. Er I mere til det visuelle overblik, kan I også følge med på vores instagram @insidepr

Kommentarer

 1. ditte - 3. maj 2015

  Det lyder virkelig spændende! Hvilken uddannelse har du?

  1. Det er SÅ spændende! 🙂
   Jeg er uddannet fra butik og har været i tøjbranchen siden jeg var 15 år. Jeg har endvidere også taget multimediedesigner uddannelsen, og har arbejdet som grafiker noget tid også.

 2. Hej Mille Emilie, spændende – glæder mig til at arbejde med dig?. Hilsen Jesper (kunde hos Inside PR)

  1. Tak Jesper. Fedt! Glæder mig til samarbejde 🙂

 3. Hold kæft hvor er det bare alt for fedt for dig, det må virkelig være drømmejobbet! Fantastisk som ting nogle gang løser sig på allerbedste vis! 🙂

  1. Taaaak søde du! Ja, det er SÅ dejligt. Jeg er virkelig også en happy camper kan du tro! Elsker det.
   “Alt godt kommer til den der venter” – jeg har aldrig rigtig troet på den. Men det må altså passe! 😉

 4. Malene - 3. maj 2015

  Stort tillykke med det seje job!
  Kan du fortælle hvor den mega flotte ‘guld’ lampe er fra? 🙂

  1. Hej Malene.
   Mange tak! Det kan du tro. Gulvlampen er fra Tom Dixon og modellen hedder “Beat”.
   Den forhandles bl.a. hos Casanovafurniture lige her. Den ligger i den dyre ende, men smuk er den altså!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret