Kategori -
2. august 2017

Mit nye hjemmekontor


BOOM! Jeg er gået selvstændig. Det er egentlig nogle uger siden jeg oprettede firma und alles. Måske læste du mit status-indlæg: “Status og lidt om fremtiden med bloggen”? for nogle uger siden? Well, det hele er så spændende. Til sådan en selvstændig tilværelse hører sig jo en lille kontorplads, så det har jeg fået lavet mig herhjemme i det mindste værelse. Jeg går lidt og overvejer en kontorplads ude i byen, mest for at få nogle kontor-kollegaer, nogle at sparre med og sådan, og for at jeg ikke falder i “overspringshandlingsfælden” med vasketøj og hvad der ellers kan ordnes hjemme. Haha!
Man er jo meget alene når man er sådan en lille enkeltmandsvirksomhed, men for nu fungerer det her fint nok. Der kommer til at ske en masse spændende ting, og jeg glæder mig til masser af møder, events, messer m.m. for den kommende tid. Nå, men her lidt billeder fra mit lille kontorhjørne. Jeg er ikke heeeelt færdig endnu, men det dur for nu.

{ work work work }

Finurlige små mænd, som giver mig et smil på læben! (find dem her) De fine opbevarings-papirholdere er fra IKEA (her) Jeg elsker det ubehandlede træ. De er fine som de er, men skal der lidt mere spræl på tilværelsen kan man jo give dem olie, male dem eller noget pynte dem med glimmer. Kun fantasien sætter grænsen! Dem skal jeg bl.a. have mig nogle flere af. 

{ Min lille lykkemand, som jeg engang har fået af min mor! }


{ En globus skal der til. Den minder mig om de mange gode rejse vi har været på! }

{ Gode minder, huskesedler, invitationer, billeder, kvitteringer m.m. }

{ Yndlingskaffekop + penholder. Begge fra Studio Arhøj }

{ Notesbøger er et must. }

{ SOS-håndcremen til tørre hænder – jeg skrev om den her }

Kommentarer

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret