Kategori -
7. december 2017

Sådan pynter jeg op til jul i mit vindue


Et viola. Jeg har pyntet op til jul herhjemme i vores store vindue. Og sådan ser mit julevindue altså ud i år. Jeg har fyldt godt op med lys, vaser, gran og magasiner. Forskellige højder, størrelser, blomster og grene. Jeg synes det er smadder hyggeligt, altså. Farverne er holdt i rolige og rimelig ens nuancer så det ikke larmer alt for meget, selvom det er lidt voldsomt, egentligt.
Alle julekuglerne er fra Flying Tiger, I er virkelig mange der spørger når jeg viser dem på instagram. Jeg nåede at hapse tre luftballoner i min lokale FT, men min mor har simpelthen fundet 9 ekstra til mig i en Flying Tiger-butik i Farum. Juhu! Jeg har været i samtlige FT herinde i Kbh, men de er totalt udsolgt. Så nu har jeg et komplet sæt jule-luftballoner. YES! De er mega søde, synes jeg. Sådan helt julemagiske og barnlige på én og samme tid. Føler lidt jeg flyver tilbage til barndommen.

Snoren med julekuglerne på er sådan en semi-tyk sejlgarnssnor, som er sat op med et søm i hver side og en lille lykke i hver ende af snoren. Det rustikke gran har jeg sat granen fast med ståltråd, én efter én. Det er julet, uden at være for julet. Kan I følge mig? Stilen er holdt ret enkel. Jeg er ikke særlig vild med hverken engle eller nisser her i julen. Sidstnævnte er vildt creepy, synes jeg. Haha! Så det her passer mig helt fantastisk godt. Men er det ikke blevet meget godt?
Sukkulenterne er blot lagt på en tallerken, og glaskuplen har jeg simpelthen bare sat ovenpå. Der er ikke jord eller noget i bunden, de ligger bare. Men tænker at give dem lidt vand i ny og næ, så de trods alt får lidt, og så “lufter” jeg dem også lidt, ved at tage glaskuplen af.
Hvordan pynter I op til jul?


Kommentarer

  1. Hvor ser det fint ud 🙂 Det er så fint og enkelt, og hvor er kuglerne bare skønne 🙂
    Mvh. Michelle-Marie

    1. Tusind tak 🙂 Jeg synes også det pynter fint.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret