Kategori -
26. juni 2015

Kom indenfor i mit badeværelse

Sonoma Seven | BadeværelseVelkommen indenfor på mit badeværelse. Vores badeværelse er ret stort og aflangt. Vi har (et lille) badekar, men vi bruger det faktisk aldrig. Det er nemlig ikke særlig stort og der er ingen af os der er sådan helt vildt pjattede med at ligge i sådan et kar alt for længe. Det bliver altså for varmt til mig, det tager for lang tid og så bruger det for meget vand, synes jeg. Men de kloge hoveder siger, at det er uundværligt den dag man får børn. Men men men, vi har ingen børn (endnu). Derfor har vi faktisk af flere omgange overvejet at få det fjernet, og istedet få plads til et stort skab. Vi mangler opbevaringsplads i lejligheden, da vi hverken har kælderrum eller loftsrum. Så et ekstra stort skab ville virkelig være lækkert! Men lad os nu se.. Det er også et lidt stort projekt at kaste sig ud i, så det ender nok med at blive. Jeg har ligget i det 2-3 gange. Når jeg har været forkølet, og de gange har det nu været meget lækkert. Måske jeg en dag vænner mig til at ligge i sådan et hot tub. Pyha!

Vi har faktisk flere tanker mht. badeværelset.. Det er jo heldigvis helt gratis at drømme. Selvom vores badeværelse er toptunet, er det altid sjovt at lege med idéer og muligheder. Vi har overvejet at få betongulv eller helt store kvadratiske 60×60 skifer klinker. Det kunne dælme være cool, og matche resten af vores rå stil i lejligheden. Vi har også leget med tanken om at få nye rå vægge fra KABE.

Derudover har vi besluttet at vi VIL have os et nyt badeværelsesmøbel, no matter what. Det vi har nu, har nemlig kun én enkelt lille skuffe og da vi har pladsen under vasken er det simpelthen for dumt ikke at udnytte den. Så møblet bliver udskiftet på et tidspunkt. Jeg synes, at det møbel der er der nu, er virkelig grimt. Jeg har overvejet at male det hvidt, bare for at gøre et eller andet. Men drømmen er et nyt møbel med en stor flodsten som vask, ligesom den vi havde i Fiolstræde i vores gamle lejlighed. Åh! Den var så pæn.

Det gode ved det hele er, at vi jo er temmelig handy, så vi kan jo lave (næsten) alting selv, det eneste det kræver pt er tid. Vi arbejder begge fuldtid + det løse, så det er lige med at finde tiden, til alle de mange små projekter. Udover tid, sparer vi jo altså også en hel del penge ved at gøre det selv, og ja, så er det jo ingen hemmelighed at vi elsker de der DIY-projekter. Hehe.. Men den havde I nok regnet ud. Sidste plus i bogen ved at gøre det selv, er at jeg samtidig kan vise Jer hele processen. Det tager vi jo ligesom også med i vores beregninger!

Nå, men hvad synes I om det? Og hvad tænker I om vores idéer? Kom gerne med forslag og gode råd.
Ha’ en rigtig dejlig weekend!

Sonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | Badeværelse Sonoma Seven | Badeværelsehylde (her) / potteskjuler (her) / grønt marmorskrin (her) / akrylholder til vatpinde & vatrondeller (her)

Sonoma Seven | Badeværelse Sonoma Seven | Badeværelse
akrylholder til vatpinde & vatrondeller (her)

Sonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | Badeværelse Sonoma Seven | Badeværelse
håndsæbe (her) / håndcreme (her) / kobber lågkrukke med marmorlåg (her)

Sonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | Badeværelse Sonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | BadeværelseSonoma Seven | Badeværelse

Kommentarer

 1. Vildt lækkert badeværelse. Og jeg ville dø for et badekar 😉 det er altid et must når vi er på ferie, at hotelværelset har badekar, fordi vi ikke har det hjemme 🙂

  1. Tak Ditte 🙂 Ja, det er lækkert.. det er sjovt som man har det med badekar. Jeg var vild med at gå i badekar da jeg var barn! Men bruger det vitterligt aldrig den dag idag. Heller ikke når vi er på ferie og det står til rådighed. Jeg er nok bare ikke den der “bathtub-kind-of-girl” Hehe..

 2. Lotte - 26. juni 2015

  Fin Vee Speers plakat- kan du anbefale et sted at købe?

 3. Herhjemme er vi heller ikke de store brugere af vores badekar tiltrods for, at det er større og vi har hele tre børn. De er vænnet til bruseren fra spæde så det er bestemt ikke et must med børn. Jovist de elsker det, men det er altså noget hurtigere lige at give dem en tur under bruseren om aften. Til gengæld kommer de tit i svømmehallen, hvor de kan plaske ligeså tosset de vil 😉 de sorte fliser lyder super fine. Spændende hvad I finder på 🙂

  1. Ahhh endelig en der kan følge mig! Juhu… Haha.. Tror egentlig også det handler om en tilvænning! Det går sgu bare så dejligt hurtigt med en hurtig skyller under bruseren!
   Ja vi er også lidt spændte.. Vi har jo tusind ideer altid! Så nu må vi se 🙂

 4. Lækkert badeværelse I har, og forstår godt dilemmaet mht. badekarret! Klikkede på linket og så jeres gamle lejlighed … og tænker HVORDAN-KAN-MAN-FLYTTE-FRA-SÅDAN-ET-LÆKKERT-HJEM??? Det havde så meget charme og personlighed 🙂 Er sikker på, at I bor skønt nu også – jeg blev bare blæst bagover af den gamle lejlighed 🙂

  1. Hej Connie,
   Mange tak.
   Angående vores gamle lejlighed var vi så uheldige at der flyttede en vandpibebar ind i kælderen med byens beskidte drenge. De kunne simpelthen ikke finde ud af at opføre sig ordentlig og følge reglerne. I halvandet år kæmpede vi med myndighederne om at få dem under kontrol og evt fjernet, vi sov med ørepropper hver nat, der var dagligt politi og de truede folk på gaden osv. Vi havde af flere omgange besøg fra folk fra kommunen, men de turde ikke gøre noget. De mennesker der havde stedet + deres gæster sked på alt og alle (inkl. regler) de brugte gågaden som “racerbane” og parkeringsplads. Vores hverdag kunne simpelthen ikke hænge sammen til sidst. Vi elskede den lejlighed, men vi kunne ikke forene os med omgivelserne og den ballade der fulgte med. Efter utallige forsøg på at få det hele stoppet (sammen med vores naboer og butikkerne i gaden) opgav vi. Hverken politi eller kommune gjorde noget, så der var ikke meget at gøre. Øv! ? Vi havde ellers lige brugt 10 mdr på at istandsætte hele baduljen.. Det er så trist! Derfor flyttede vi ind i Lasses gamle lejlighed, som er den vi bor i nu. Den var på daværende tidspunkt lejet ud til nogle venner.
   Trust me, jeg savner den lejlighed. Nemtop fordi den var så hyggelig og charmerende. Det finder man ikke lige alle steder! Men desværre kunne resten af omgivelserne ikke hamle op med dens fine charme. Øv! MEN, vi er også glade for den lejlighed vi bor i nu, helt bestemt. Det er bare noget helt andet! Men sådan er det jo.. man kan ikke få det hele..

   1. Hold da op!!! Det er utroligt, at det kan lade sig gøre, men jeg har selv prøvet det for nogle år tilbage. Vi samlede underskrifter ind, klagede til boligselskabet men lige meget hjalp det. Så længe kommunen indbetalte huslejen, var der stort set intet at stille op.
    Det er jo bare sygt ærgerligt, når man som jer er glade for lejligheden og har brugt så lang tid (og også penge) på istandsættelse! Øv, hvor jeg føler med jer. Men jeg vil sige, at det ser også super lækkert ud, i jeres nuværende lejlighed … I kan noget med indretning 🙂

 5. Frederik - 26. juni 2015

  Dit badeværelse er rigtig pænt (som resten af din lejlighed)
  Men det lider under (som resten af din lejlighed) at være alt for gennemtænkt / over-engineered i en sådan grad at tankerne ledes hen på et pænt boligblad.
  Kort sagt; for perfekt kønsløst og kedeligt.
  Det oser af for meget tid, for mange reklamer/materialisme og for småt et budget til at kunne lave noget reelt spændende.
  Tag det ikke ilde op. Du har god smag og en nogenlunde skrivestil. Men som det ser ud nu, så drukner dit blankpolerede display-hjem i mellemklasse, mangel på fantasi og de andre endeløse Ilva-blogs.
  Jeg tænker at det heldigvis ændrer sig når du får børn en dag.
  Men igen, pænt badeværelse – beklager mit opstød og god søndag.

  1. Hej Frederik,
   Tak for din besked. Bare rolig, jeg tager det ikke ilde op. Her på min blog er der plads til alle og alle slags kommentarer
   Det er skam helt fint, at du ser min stil som kønsløst og kedelig. Vi har jo heldigvis alle forskellig smag og stil. Jeg skriver om de ting, som JEG kan lide, for at inspirere og give gode idéer til andre. Er du ikke en af dem der kan finde inspiration herinde, er det også helt okay! Det ville altså også være kedeligt hvis vi alle var ens, ik? 😉 At jeg skriver ‘nogenlunde’ er også helt fint, for jeg er på ingen måde uddannet journalist.
   Bryder du dig ikke om min stil her på min blog, så er du velkommen til at finde en anden blog, hvor du bedre kan lide stilen. Der er jo heldigvis et stort udvalg af blogs idag.
   Rigtig god søndag til dig!
   Venlig hilsen
   Mille

   1. Frederik - 26. juni 2015

    Hej igen
    Jeg er helt enig i hvad du skriver.
    Og din blog kan jo også helt klart noget som har lokket mig og andre til den. Du bor flot og stilsikkert og stiller dine krydderier præcist som bladene foreskriver.
    Tænker blot at det også være rart med noget saglig kritik fra tid til anden og ikke blot det evindelige rygklapperi.

    1. Enig, Frederik.
     Tak for både ris og ros. Man kan altid bruge “konstruktiv” kritik! 🙂

 6. Birgitte - 26. juni 2015

  Hej Mille
  Du har nogle lækre håndklædeholdere, kan du fortælle, hvor jeg kan købe dem?
  Venlig hilsen
  Birgitte

  1. Tak Birgitte. De er købt hos Notre Dane i Nørregade, Kbh.

   1. Anne Schou Lassen - 26. juni 2015

    Er det længe siden du har købt dem?
    Mvh Anne.

    1. Ja det er nok nogle måneder siden. Fandt dem i IKEA i Gentofte.

     1. Anne - 26. juni 2015

      Var bøjlerne ikke fra Notre Dame? ?

 7. Mine duftlys-hungrende øjne stryger direkte til nederste billede! Det lys med trælåget – er det et duftlys? I så fald hvorfra?? Uuhhhh jeg går i produktudviklings-mode her…
  Mht. den “konstruktive kritik” længere oppe, så ved jeg ikke hvor konstruktiv, jeg synes, den er… Det handler vel mere om smag og behag og JEG synes din stil er gooooorgeous! Ikke for “rigtigt” eller “boligbladsagtigt” til mig da.. Bare mit lille input i den sag (og nøj hvor du tager det pænt med sådan en kommentar..)

  1. Det kan jeg godt forstå. Duftlyset er fra Mirins Copenhagen.Det dufter skønt!
   Hvor er du sød Lene, tak! Alle kommentarer er velkomne her (næsten), men jeg er helt enig med dig. Ved heller ikke lige hvor konstruktiv kommentaren egentlig var, derfor jeg også skrev det i anførselstegn! Men som jeg skrev til vedkommende, og som du selv nævner, så handler det jo netop om smag og behag! Vi kan ikke alle have samme smag, hvilket i min optik kun er positivt! Heldigvis findes der jo en blog til enhver smag. Hihi. Men tak for din ros Lene, altid en fornøjelse med dine kommentarer!
   Rigtig god dag til dig!
   /M

 8. Tina - 26. juni 2015

  Hej Mille,
  Kan du sende et mere præcis link til IKEA hylderne på dit badeværelse? Jeg kan ikke finde dem på IKEA’s hjemmeside.
  På forhånd mange tak for hjælpen.
  KH Tina

  1. Hej Tina,
   Hyldeserien hedder EKBY. Der findes dog et hav af forskellige hylder i alle mulige materialer og farver. Vi valgte de billigste (hvide) hylder som hedder EKBY Östen til 39,- stk. Selve væggavlen hvor hylderne sidder i hedder EKBY GALLÖ, men kan heller ikke umiddelbart se den på deres hjemmeside. Den plejer dog at være der, men det kan være den er udsolgt lige pt. Vi købte vores i en fysik IKEA butik.
   Håber du finder dem!
   God sommer 🙂

 9. Maia - 26. juni 2015

  Åhhh, kom lige forbi. Kan godt se hvad du mener med, at jeres håndvask-møbel-ting er knap så pænt. Jeres gamle var så pænt og unikt!
  Er i kommet videre med evt istandsættelse? Tænker meget på det med betongulv! Jeg er så heldig at have en kæreste der laver betongulve som arbejde, så min store drøm om rå betongulve i hele huset, bliver nu en realitet! Men ved ikke hvor praktisk det ville være på badeværelset, i forhold til klinker. Så hold os endelig opdateret, hvis i vælger betongulv løsningen!

  1. Jeg elskede også vores gamle bademøbel. Men man kan jo ikke få det hele 🙂
   Jeg tror vi har droppet betonen i badeværelset. Det står lidt på standby, så nu må vi se hvad det bliver til!

 10. Helle - 26. juni 2015

  Er blevet nysgerrig på, hvor stavmosaikerne i brusenichen er fra? De er virkelig flotte og lige noget, som vi søger. Hilsen Helle

  1. Hmm.. Godt spørgsmål! De var her da vi flyttede ind, så det kan jeg desværre ikke være dig behjælpelig med. Men jeg vil anbefale dig, at tage fat i Mosaikhjørnet. De er eksperter! 🙂

 11. Maria - 26. juni 2015

  Hvor er spejlet fra? 🙂

  1. Det ved jeg desværre ikke. Det var her da vi flyttede ind.

 12. Kristina - 26. juni 2015

  Hej.
  Ved du hvor stort jeres badekar er? Jeg er i gang med at renovere hus og drømmer SÅ meget om et badekar. Der er desværre kun plads til et på 140 cm og jeg er i tvivl om det vil fungere.
  Nu skriver du jo at jeres er et lille badekar, men hvor lille? Og fungere det mon fint med den størrelse?
  På forhånd tak for hjælpen 🙂
  Kristina

  1. Hej Kristina. Hvor dejligt med renoveringsprojekt. Vores badekar er kun 120, og ærligt, å er det sgu for småt. Øv! Det er perfekt til børn, og vi bruger det også til Frida med et lille babybadekar i. Men hverken Lasse eller jeg kan være der. Oh well, man kan sidde i det, men man kan sgu ikke rigtig ligge og slappe af. Så er enten knæene eller ens krop oppe over vandet, selvom det er fyldt. Vores størrelse er ihvertfald noget hø til voksne, synes jeg. Haha! Men altså, det var her da vi flyttede ind, og det er fint nok, men ville nok vælge et større hvis muligt. Pøj pøj med renoveringen!

   1. Kristina - 26. juni 2015

    Mange tak for svaret. Øv, det er netop min bekymring med et lille badekar 🙁 er det nede i badekaret det måler 120 eller fra væg til væg – så bliver mit måske lige 20 cm længere 🙂

    1. Det er fra væg til væg det måler 120 cm. ØV! Men altså 20 cm mere havde været lækkert og gjort en stor forskel. Så tag da evt ud og prøv et 140 cm badekar.. hvis man må lægge sig i udstillingsmodellerne. Haha!! Badekar er jo altid lækkert! 🙂

     1. Kristina - 26. juni 2015

      Ok, mange tak for dine input 🙂 jeg har ledt efter en udstillingsmodel, men kan ikke finde nogen, der udstiller de små 🙂
      Rigtig god weekend 🙂

 13. Anne - 26. juni 2015

  Må jeg spørge, hvor den brune plantekrukke er fra med din store pilea? 🙂 Det er lige nøjagtigt den farve, jeg er på jagt efter.

 14. Virkelig flot badeværelse. Jeg er selv vild med de grå farver – Det rustikke look
  Jeg forhandler selv kalkmaling (ØKO) med blandt andet de grå farver.

 15. Super smukt badeværelse. Jeg kan godt lide måde du har kombineret det det rustikke look med moderne elementer. Det er for øvrigt flotte billeder du har taget. Fliserne er flotte isoleret set. Jeg savner dog et mere samspil mellem fliserne på gulvet og fliserne på væggen. Samlet set er det et flot badeværelse

  1. Hej Kim,
   Tak for din besked. Badeværelset var her da vi flyttede ind, så vi har ikke selv haft indflydelse på fliser eller samspil. Jeg havde også gjort det anderledes. Det må blive i vores nye badeværelse i det nye hus.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret