Kategori -
19. maj 2017

MIRROR JEWELRY BOX


Jeg har endelig fundet det fineste smykkeskrin til mine smykker. Indtil nu, har jeg haft alle mine smykker i små smykkeæsker, i små poser, altsammen helt kludret sammen i en skuffe. Et enkelt og rimelig kikset smykkestativ har dog holdt orden, i de smykker jeg har gået mest med. Men nu er det slut! 
Jeg har ledt og ledt og ledt… og her den anden dag på min sædvanlige trilletur med Frida faldt jeg endelig over det; skrinet! Ej, men.. se det lige. Er det ikke pænt? En stor rummelig og velorganiseret opdelt “hylde” og to store skuffer under.
Find det her.
TIP: Det må være enhver piges (kvindes) drøm med et flot og skinnende smykkeskrin? Den perfekte gave til en god veninde, din mor eller søster – eller bare til dig selv. Der findes også andre størrelser til lidt billigere penge. Det her koster 400 kr. hvilket jeg personligt ikke synes er galt.


// Alle billeder er mine og må ikke bruges uden min tilladelse.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret